منو
 صفحه های تصادفی
دلایل دکتر معین درباره ماجرای کتابسوزی و رد آن
خصوصیات شخصی کریم خان زند
نابینایی
شیمی در کشاورزی
دشمن علی علیه السلام و مرگ جاهلیت
اسکاندیم
مدت حکومت حضرت مهدی عج
آرتروز
آشکارسازی ذرات
رشته دانشگاهی مهندسی مکانیک
 کاربر Online
1033 کاربر online
 : هنر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه هنر 3 ستاره ها ارسال ها: 252   در :  یکشنبه 21 آذر 1389 [06:39 ]
  نحوه ژست گرفتن در عکاسی
 

بسیاری از عکاسان حرفه ای تابستان را بهترین فصل برای عکاسی از افراد می دانند. و همینطور در این فصل بسیاری از عکاسان ترجیح می دهند در طبیعت عکاسی کنند و مردم هم دوست دارند عکس های زیبایی از خود در طبیعت داشته باشند. ولی گذشته از فصلی که در آن عکاسی می کنید به عنوان عکاس پورتره متوجه شدم یک چیز بین همه افراد مشترک است. آنها می خواهند در عکس فوق العاده تر از حالت عادی به نظر برسند.
عکاسی از افراد ترکیبی بحرانی از عوامل مختلف از جمله: نور پردازی در فضای بسته و در فضای آزاد، مکان یابی خلاق، برجسته سازی سوژه، ثبت احساسات و شخصیت فرد و آخرین و یکی از مهمترین آنها ژست گرفتن تشکیل شده است. که رعایت تک تک آنها در خلق تصویری زیبا حیاتی است.
ژست گرفتن چیزی جز زبان بدن نیست. انگشتی که جایی را نشان می دهد، شانه های افتاده، سر پایین و... هر کدام می تواند بیانگر حالت ها و خصوصیات شخصیتی فرد باشد. اصولا ژست گرفتن سوژه را عکاس می بیند و کنترل می کند و باید به سوژه خود بیاموزد چگونه احساسات خود را در تصویر به نمایش بگذارد حتی به این شیوه می توان از فرد شخصیتی متفاوت به نمایش گذاشت.
کمی بیشتر دقت کنید: فردی با اعتماد به نفس بالا با شانه های خمیده و سر پایین نمی ایستد. آنها راست می ایستند و چهره ای دارند که که گویی نسبت به زندگی شور و هیجان زیادی دارند. فردی که ساکت و گوشه گیر است نمی تواند به راحتی در وسط خیابان برقصد ولی کسی که پر انرژی و پر حرارت است هنگامی که صدای موسیقی را می شنود نا خودآگاه از جایش بلند می شود و شروع به حرکت می کند.
درباره آناتومی بدن فکر کنید: هر قسمت از بدن هر کسی حرف های زیادی برای درباره شخصیت او بیان می کند به خصوص اگر هر کدام از آنها در موقعیت درست قرار گرفته باشد. شما به عنوان عکاس چهره باید بتوانید هر عضو بدن را در جای مناسب قرار دهید و دانش خود را درباره زبان بدن تقویت کنید.
در اینجا بعضی از اصول کلی برای ژست گرفتن را بیان می کنیم. آنها را مطالعه کنید و با استفاده از ترکیبی از آنها عکس های مختلف بگیرید و تاثیر این حرکت ها را در عکس های خود ببینید. به تدریج متوجه می شوید عکس هایی گرفته اید که با شما سخن می گویند.


تصویر

دست ها
• انگشتان دختران باید باز باشد و کشیده دیده شوند.
• دست های پسران و آقایان بهتر است نیمه بسته باشد گویی سنگی در دست دارند.

پا ها
• اگر ران ها از یکدیگر فاصله داشته باشند نمایانگر قدرت هستند.
• به پاها زاویه های متفاوت بدهید یا یکی از آنها را در بلندی (مثل پله یا صندلی و...) قرار دهید در این صورت مقیاس بهتری از عمق خواهید داشت.

بازو و ساعد
• خمیدگی دست ها از آرنج بیانگر احساس راحتی شخص است.
• اگر دست ها راست و کشیده باشند احساسی از رسمیت و خشونت را القا می کنند ( با احتیاط بیشتری از این وضعیت استفاده کنید.)

سر / چانه
• اگر سر کمی به عقب متمایل شود معمولا چاشنی شرارت را به عکس های شما می افزاید. (به خصوص برای آقایان) البته از این وضعیت در هر شرایطی نمی توانید استفاده کنید و بهتر است قبل از استفاده از آن خوب فکر کنید.
• اگر سر را به سمت بالا بگیرید طوری که از شانه ها فاصله زیادی بگیرد احساس طنز و سبکی به سوژه شما می افزاید.
• اگر سر را پایین نگه دارید تا به شانه های نزدیک تر شود بیانگر قدرت و جایگاهی خاص است. به خصوص اگر از بالا عکس بگیرید این وضعیت پر رنگ تر به چشم می خورد.

ساق پا
• ساق ها اگر جدا از یکدیگر قرار گیرند احساس قدرت را القا می کنند.
• وقتی فرد ایستاده است یکی از ساق های سوژه باید وزن او را نگه دارد و ساق پای دیگر به سمتی یا به جلو تمایل داشته باشد و حتی می توانید پشت پای دیگر مانند رقصنده های باله قرار گیرد.

شانه ها
• بهتر است شانه ها در یک سطح قرار نگیرند.
• شانه های پر که از بالا دیده شوند بیانگر قدرت هستند.

مفاصل
• یک قانون کلی برای همه مفاصل وجود دارد آنها را خم کنید. فرقی نمی کند مفصل زانو، آرنج، مچ و یا هر مفصل دیگری که می خواهد باشد این قانون درباره آن صادق است.

  امتیاز: 0.00