اغلب مردم فکر می کند که آیا بهتر است شیر را فوراً به فنجان قهوه اضافه کنند یا باید کمی صبر کنند تا سرد شود و سپس اضافه کنند.
چندین سال قبل دو دانشمند بررسی هایی روی سرد شدن یک فنجان قهوه انجام دادند. آن ها دریافتند که در شرایط آزمایشگاهی اگر شیر در ابتدا به قهوه افزوده شود، 425 ثانیه طول می کشد تا یک فنجان قهوه تا دمای مناسب نوشیدن آن سرد شود. اما اگر شما 310 ثانیه صبر کنید و سپس شیر را به آن اضافه کنید، 30 ثانیه دیگر (کلاً 340 ثانیه) طول می کشد تا قهوه سرد شود، یعنی 85 ثانیه سریع تر از زمانی که شیر را فوراً به آن اضافه می کنید.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!