منو
 صفحه های تصادفی
شرایط تحقق صلح
کارشناس حفاظت نباتات
مکاتب روانشناسی
راملسبرژیت
جشن میلاد امام حسین علیه السلام در ملکوت
محدودیت عقل و علم
رسانش الکترونی در فلزات
مراتب اسلام
ولاء تصرف
عماره بن ولید
 کاربر Online
1068 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه کامپیوتر 3 ستاره ها ارسال ها: 1679   در :  دوشنبه 17 آبان 1389 [17:13 ]
  قدم به قدم تا طراح وب سایت شدن
 

نکته مهم : تمامی مواردی که در زیر بیان خواهم کرد نظرات شخصی و تجربیات شخصی خود و بعضی از دوستان نزدیک بنده است و رعایت آنها تزمینی برای موفقیت شما نخواهد بود و این مسیر برای هر کس با توجه به خصوصیات اخلاقی، موقعیت اجتماعی، شخصیت، استعداد و . . . به گونه ای متفاوت طی خواهد شد. پس قبل از هر چیزی بدانید که تمامی موارد زیر شاید برای شما کارساز نباشد و شاید هم نیازمند کمی تغییر در آن است تا کارایی آن برای شما بالا برود

مرحله تصمیم گیری : شاید مهمترین قسمت هر کاری شروع آن و انتخاب مسیر و ساخت دورنمای ذهنی باشد که قصد دارید از کجا به کجا برسید؟ شما اول از همه باید بدانید که قصد دارید برنامه نویس بشوید؟ طراح گرافیک بشوید؟ آنالیزور بشوید ؟ و یا قصد دارید همه اینها را با هم بشوید. متاسفانه در ایران اکثر شرکتها دوست داردند با استخدام یک نفر که توانایی انجام چندین کار با هم را دارد صرفه جویی کرده و یا بقول معروف با یک تیر چند هدف را بزنند و از یک نفر انتظار دارند طراح و برنامه نویس و آنالیزور و . . . باشد. پس شاید بهتر باشید شما نیز همه این موارد را یاد بگیرید و یا حداقل آشنایی مقدماتی با آنها داشته باشید. برای اینکه متوجه صحت و سقم این گفته من شوید کافیست نیازمندیها را باز کرده و در قسمت استخدام نگاهی به قسمت برنامه نویس، گرافیست، طراح وب ، مهندس کامپیوتر بیاندازید. این پست با این پیش فرض نوشته میشود که شما میخواهید طراح وب سایتی با این توانایی که تمامی مراحل انجام یک پروژه طراحی وب سایت شامل : قسمت گرافیک (UI) کد نویس و تبدیل به HTML و دینامیک کردن وب سایت را انجام بدهید نوشته شده است.

شروع کار و اولین قدم : نظر شخصی من این است که یا کاری را شروع نکنید یا آن را به بهترین نحو ممکن انجام دهید. چنانچه شما تازه کار یا به عبارتی “صفر کیلومتر” هستید پس اولین دانشی که باید به آن دستیابی پیدا کنید “HTML” است . اول این نکته را عرض کنم که از نقطه نظر من هر زبان برنامه نویس یا هر نرم افزاری دارای ۳ سطح میباشد: مقدماتی، متوسطه و پیشرفته. شما سعی کنید که سطوح مقدماتی و متسطه را بصورت تئوری فرا گیرید و به سطح پیشرفته در حین کار عملی و انجام پروژه هایتان دستیاپی پیدا خواهید کرد. در کنار آموزش و فراگیری HTML شما یابد مشغول به یاد گیری نرم افزار گرافیک ۲ بعدی ترجیحا فتوشاپ هم شوید وسعی کنید در این نم افزار هم توانایی خود را بالا ببرید. این نکته را همیشه به خاطر بسپارید که بهترین پروژه ها با بهترین برنامه نویسی و اجرای تمامی استانداردها بدون ظاهر خوب خیلی طرفدار نخواهند داشت (نه در همه موارد، اکثرا) پس بدانید که تخصص شما در نرم افزارهای گرافیکی بسیار مهم و تاثیر گذار خواهد بود.

۳- قدم دوم (کد نویسی): دومین قدم برای شما آموزش و فراگیری CSS و جاوا اسکریپت است. شما با دانستن HTML به تنهایی توانایی خلق آثار خوب و قابل تامل را نخواهید داشت و لازم است که شما توانایی خود در طراحی وب سایت را با فراگیری CSS و جاوا اسکریپت به طرز قابل ملاحظه ای بالا ببرید. البته من به شما توصیه میکنم که این زبانها را در ابتدا بصورت کدنویسی دستی و خط به خط تمامی اجزاء فرا بگیرید و بعد از اینکه با کدها آشنا شدید و توانایی شما در درک و فهم کدها بالا رفت به نرم افزارهای ادیتور مانند Adobe DreamWeaver روی بیاوردی و کار با آنها را یاد بگیرید. فراگیری و کار کردن به اینگونه نرم افزارها لازم و ضروری است و بدون کار کردن با آنها با مشکلات بسیار عدیده ای مواجه خواهید شد. شما با یادگیری و فراگیری این ۴ دوره عملا تبدیل به یک طراح وب سایت ( البته از نوع استاتیک) خواهد شد و شاید هم بتوانید پروژه هایی بگیرید و در شرکتی هم مشغول به کار شوید. اما مطمئنا بعد از مدتی احساس خواهید کرد که یک جار کار میلنگد.

قدم سوم (فراگیری برنامه نویسی سمت سرور): شما در این مرحله به جایی میرسید که میبینید باید توانایی انجام هرگونه پروژه ای را داشته باشید و در صورتیکه شاید چندین پروژه به شما پیشنهاد شده باشد اما شما به دلیل عدم توانایی در انجام آن پروژه را رد کرده باشید. شما نیاز فراگیری یک زبان برنامه نویسی سمت سرور “Server Side” را شدیدا احساس میکنید. اما بزرگترین سئوالی که برای شما پیش میاید این خواهد بود که کدام زبان برنامه نویسی؟ PHP یا ASP.Net (البته نه به این معنی که دیگر زبانهای برنامه نویس مهم نبوده ) و شروع میکنید به پر سو جو از این و آن که بفهمید کدام را شروع کنید و به کدام سمت و سو بروید. واقعیتی که در این قسمت وجود دارد و از چشم تمامی مشتاقان و علاقمندان به یادگیری دور میماند این است که شما باید با توجه به شرایط خود تصمیم گیری کنید. شاید این حرف به نظر شما مسخره بیاید اما شما باید ببینید برای شخص شما در کدام مسیر فرصتهای شغلی بهتری بوجود خواهد آمد؟ برای مثال شاید یکی از اقوام شما شرکتی دارد و این شرکت وب سایتی هم دارد و این شخص به شما قول داده تا روزی شما را مدیری سایت یا مدیر IT آن شرکت بنماید و هم اکنون سایت این شرکت با PHP نوشته شده است پس شاید بتوان گفت برای این شخص بهتر است که به سمت PHP برود یا برعکس. مقالات و پیشگویی های بسیار زیادی در باره آینده وب و زبانهای برنامه نویسی وجود دارد و هر روز هم مطالب و مسائل جدیدتری بجود می آید و شما باید برای خود تصمصم بگیرید که کدام بهتر است. شاید شخصی با دانستن ASP کلاسیک خیلی موفقتر و خوشحالتر از شخصی باشد که ASP.Net را تا انتها رفته است. یکی را انتخاب کنید و مطمئن انتخاب کنید به گونه ای که فکر تغییر و برگشت به سر شما نیاید.

  امتیاز: 0.00