منو
 کاربر Online
734 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  چهارشنبه 12 آبان 1389 [10:15 ]
  آنچه درباره‌ی قرقروت باید بدانید
 

1. قره‌قروت منبع خوبی برای کلسیم محسوب می‌شود.

2. اما بسیار اسیدی است و مصرف بیش از اندازه‌ می‌تواند آثار مخرب روی دندان‌ها بگذارد.

3. افزودن نمک فراوان به قره‌قروت باعث بالا رفتن سدیم خون می‌شود و در نتیجه ابتلا به بیماری‌هایی مانند پرفشاری خون یا افزایش دفع کلیوی کلسیم شدت می‌یابد.

4. خوردن قرقروت قدرت هضم را افزایش می‌‌دهد و هضم بهتر با جذب بهتر و در نتیجه بالا رفتن وزن در افراد همراه است.

5. قره‌قروت اگر بدون نمک تهیه شده باشد، می‌تواند بخشی از نیاز روزانه ما به کلسیم را تامین کند اما تاثیر چندانی در پیشگیری از پوکی استخوان ندارد.

بیش‌تر بدانید

  امتیاز: 0.00