منو
 کاربر Online
1204 کاربر online
 : زمین شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 04 آبان 1389 [19:09 ]
  700 گونه جاندار ما قبل تاریخ
 

کشف مقبره ای کهربایی از 700 گونه جاندار ما قبل تاریخ
شکارچیان فسیل موفق به کشف کهربایی 150 کیلوگرمی در استان گوجارات هندوستان شده اند که بیش از 700 گونه جاندار را در خود مدفون کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، صدها گونه حشره ما قبل تاریخ و دیگر جانداران در این قطعه بزرگ کهربایی در کنار هم دفن شده اند تا یکی از بزرگترین مجموعه های فسیلی کهربایی جهان را در اختیار دانشمندان قرار دهند. این جانداران کوچک در حدود 52 میلیون سال پیش در صمغ درختی به دام افتاده و مدفون شده اند، دوره ای از تاریخ که در آن شبه قاره هند برای به وجود آوردن کوه هیمالیا با آسیا برخورد کرد.

به گفته محققان دانشگاه بن، جاندارانی مانند زنبورهای ما قبل تاریخ، عنکبوتها، موریانه ها، مورچه ها و مگسهایی که در این آرامگاه صمغی کشف شده اند با توجه به سنی که دارند، بسیار خوب باقی مانده اند. در کل محققان بیش از 700 گونه از این نمونه حشرات را در این کهربا یافته و شناسایی کرده اند.



به گفته محققان تعداد این حشرات و میزان سلامت آنها به اندازه ای است که ارزش آنها با یافتن یک دایناسور کامل در میان توده ای کهربایی برابری می کند و می توان کوچکترین جزئیات بدن و بالهای این حشرات را در میان کهربا به خوبی مشاهده کرد.

این کهربا قدیمی ترین مدرکی است که دانشمندان از جنگلهای گرمسیری در دست دارند. آزمایشها این کهربا را به صمغ درختی سخت به نام Dipterocapaceda وصل می کند که 80 درصد از بافت جنگلی جنوب شرق آسیا را پوشانده است. به گفته محققان در زمانی که این کهربا در حال شکل گرفتن بوده، بیشتر بخشهای هندوستان پوشیده از جنگل بوده است.

  امتیاز: 0.00