منو
 کاربر Online
926 کاربر online
 : زمین شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  یکشنبه 02 اسفند 1388 [19:18 ]
  این باردر کف دریا!
 

تولید برق مجانی در کف دریا!
محققان ایرانی به دانش استحصال الکتریسته از رسوبات بستر دریا دست یافتند

استحصال الکتریسته از منابع دریایی به عنوان منابع انرژی تجدید پذیر از اهمیت ویژه ای برخوردار است و بر اساس مقالات منتشر شده، 13 کشور جهان شامل استرالیا، بلژیک ، آمریکا، کره جنوبی، روسیه، فرانسه، هند، چین، ژاپن، کانادا، دانمارک، انگلیس و سنگاپور در این زمینه فعالیت‌های تحقیقاتی انجام داده‌اند.

در مدل آزمایشگاهی سیستم، دو پیل مجزا با استفاده از رسوبات جمع‌آوری شده از مناطق بندر عباس، کیش و چابهار در راکتورهایی به حجم 20 لیتر، تعبیه شدند و راکتور با آب دریای منطقه مورد نظر پر شد.

ولتاژ حاصله در هر راکتور توسط یک مولتی متر از زمان شروع کار تاکنون (حدود یک سال) مورد اندازه‌گیری قرار گرفت. از طرفی محتوای مواد آلی موجود در رسوبات نیز با گذشت زمان مورد سنجش قرار گرفت.

سیستم تعبیه شده در آزمایشگاه در مقیاس بزرگتر بر روی پایه‌های مستحکم به صورت حفاظت شده و با شرایط استاندارد، در مناطق شمالی اقیانوس هند، (جنوب غربی چابهار) مستقر و ولتاژ نیز حدود هفت ماه ثبت شد. طبق نتایج به دست آمده می‌توان گفت که این پیل زیستی جهت تولید الکتریسته از رسوبات دریایی مناسب بوده که البته روند تولید ولتاژ در انواع مختلف آنها، متفاوت می‌باشد، ولی در کل، نتایج به دست آمده نشان می‌دهد که توان متوسط محاسبه شده در این مطالعه کاملا قابل قیاس با توان انواع مشابه گزارش شده می‌باشد و لذا به نظر می‌رسد نتایج حاصله از این مطالعه، قابل قبول بوده است.

  امتیاز: 0.00