منو
 صفحه های تصادفی
نکاتی از خواب و بیداری سوژه
ابو ابراهیم نصربن احمد میکالی
محمد حسن خان قاجار
عباس بن عبدالمطلب
Rubidium
تابش طبیعی و ساخت دست بشر
جوشکاری
مفصل
آمار
ساختمان موس
 کاربر Online
947 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 22 اسفند 1385 [08:26 ]
  تلخ شدن لیموشیرین
 

با سلامquestion
واکنش کامل تلخ شدن لیمو شیرین را میخواهم
لطفا مرا راهنمایی کنید.
منتظرم...neutral

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 24 اسفند 1385 [04:46 ]
  پاسخ : لیموی تلخ بجای شیرین
 

دارا

با درود و شادباش های نوروزی

این پاسخ را پاسخ فنی به حساب نیاورید اما اگر اینها دلیلش باشد شاید بد نباشد که آنرا در نظر داشته باشید .

1-میوهء درخت مرکبات معمولا با کمی یخ کردن تلخ میشوند ,اگر این گاهگاهی اتفاق میافتد شاید دلیلش میوه سرما زده باشد .
2- ولی اگر میوه اش همیشه تلخ است ممکن است درخت مرکبات دیگری در اطراف دارید که در موقع گرده افشانی درخت لیموی شما را بارور میکنند و درخت بطور طبیعی توسط نوع خودش بارور نمیشود.

3-یک علت دیگر برای آن میتواند این باشد که درخت اصلی که لیمو روی آن پیوند زده شده جوانه کرده و بالا آمده است و تولید میوه میکند و معمولا قسمت بالای درخت های پیوند زده شده در مقابل سرما دوام نمیاورند اما درخت اصلی که ریشه متعلق به آنست و برای پیوند بکار میرود در برابر سرما درختی مقاوم است , پس از اینکه بالای درخت یخ زد و از بین رفت ریشه که در زمین مانده و هنوز زنده است تولید درخت تازه ای میکند و شما گمان میکنید که این همان درخت قبلی لیمو است و انتظار میوه لیموی شیرین از آن دارید در صورتی که قسمت تولید کننده میوه که بالای درخت است در اثر یخ زدن از بین رفته است که اگر این در مورد درخت شما درست باشد باید آنرا در آورده و درخت دیگری بجایش بکارید. همانطور که قبلا گفتم بدون تحقیق بیشتر این کار را نکنید مبادا درختتان هنوز سالم باشد . این اطلاعات فقط برای راهنمایی بود و ممکن است علت چیز دیگری باشد و کسی دیگر علت حقیقی آنرا بداند اگر پرسش را باز ادامه دادید در مورد محل این درخت و موقعیت اطراف آن و شرایط آب و هوایی محل اطلاعاتی بدهید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 26 اسفند 1385 [07:04 ]
  علت بالقوه تلخی مرکبات یخ زده
 

دارا

مطلب زیر را بد ندیدم اضافه کنم:

میدانید که در کنسانتره آب پرتقال با اینکه آب پرتقال غلیظ شده یخ زده است با اینحال تلخ نیست تلخی پرتقال یخ زده باید با ماده تلخی که در پوست آنست ارتباط داشته باشد هنگام یخ زدن مرکبات تازه ممکن است این ماده تلخ راهی به داخل میوه پیدا کند . این فقط یک نظر است و آن را بعنوان دلیل نهایی فرض نکنید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  شنبه 26 اسفند 1385 [10:02 ]
  >تلخ شدن لیمو شیرین
 

سلام
با تشکر از کسانی که در انجمن شیمی حضور فعالانه دارند.
یک علت تلخ شدن مرکبات پس از مدتی که پوست آنها کنده شد، اکسید شدن اسید اسکوربیک یا همان ویتامین C است که به سرعت در معرض هوا اکسید می‌شود و بنابراین باید بلافاصله پس از کندن پوست مرکبات ، آنها را مصرف کرد.

  امتیاز: 0.00