منو
 صفحه های تصادفی
پلی مورف
ضرورت دستیابی به فناوری هسته‌ای
ذبابه «صورت فلکی»
فعالیت نوری ،یک نگاه دقیق تر
معرف
تصادف کهکشانها
لطمات هند از لشگرکشی نادر
بی‌مهرگان
بازاریابی شبکه‌ای
مباهله مسیحیان نجران با پیامبر اکرم
 کاربر Online
795 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  سه شنبه 28 آذر 1385 [20:07 ]
  امیدهای تازه به واکسن مالاریا
 

امیدهای تازه به واکسن مالاریا

یک واکسن مالاریا می تواند کودکان را حداقل تا ١٨ ماهگی در برابر این بیماری مصون کند. پژوهشگرانی که در موزامبیک به تحقیق مشغول هستند واکسنی کشف کرده‌اند که تا میزان ٣٥ درصد ابتلا به مالاریای خفیف و تا ۵۰ درصد خطر مالاریای حاد را کاهش می‌دهد.

پیشتر معلوم شده بود که این واکسن تا شش ماه در برابر مالاریا مصونیت ایجاد می‌کند اما به نظرمتخصصان تجدید واکسن در هر شش ماه یک بار در آفریقا امکان‌پذیر نیست.

اکثر متخصصان معتقدند هیچ امید فوری برای کشف واکسنی که بتواند مالاریا را به کلی از بین ببرد یا حداقل مصونیت مادام العمر در برابر آن ایجاد کند وجود ندارد اما واکسنی که مالاریا را تبدیل به عفونت ملایمی نماید، می‌تواند بر کاهش خطرات این بیماری تأثیر جدی بگذارد.

آخرین واکسن مالاریا -گلاکسو اسمیت کلاین RTS, AS02A - که در سال ٢٠٠٣ روی ١٤٤٢ کودک آزمایش شده تا به حال نتایج خوبی نشان داده است.

در شش ماه اول پس از تزریق این واکسن تعداد ابتلای به مالاریای خفیف سی درصد و مالاریای حاد پنجاه و هشت درصد کاهش پیدا کرد.

آخرین نتایجی که اخیرا منتشر شد نشان می دهد تأثیر این واکسن تا دوازده ماه بعد از دوره اولیه نیز از بین نمی‌رود.

دکتر جو کهن، معاون تحقیقات و تولید واکسن برای بیماری‌ها در موسسه گلاکسو اسمیت کلاین ١٩ سال است که بر روی این واکسن کار می‌کند.

به گفته وی تحقیقات مفصل تری در مورد این واکسن پیش بینی شده است.

او می‌گوید: `ما با هزاران کودک دیگر آزمایش خواهیم کرد. احتمالا بین ۱۰تا ۱۵ هزار کودک واکسینه خواهند شد و دو سال تا دو سال و نیم دیگر نتیجه کارمان معلوم می‌شود. ما امیدواریم تا سال ٢٠١٠ بتوانیم تقاضای ثبت این واکسن را تسلیم مقامات مربوطه کنیم.`

گلاکسو اسمیت کلاین از سال ٢٠٠١ با کمک دانشگاه بارسلونا، وزارت بهداری موزامبیک و موسسه واکسن مالاریا در تحقیقات مربوط به این واکسن فعال بوده است.

ملیندا موری از موسسه واکسن مالاریا می گوید: `ما از این کشف بسیار هیجان زده‌ایم چون واکسنی پیدا شده که کودکان را در برابر این مرض مصون می‌کند و مصونیت هم آنقدر دوام دارد که بتواند بر مساله مالاریا در آفریقا تأثیر بگذارد.`

  امتیاز: 0.00