منو
 کاربر Online
1002 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  جمعه 24 آذر 1385 [06:21 ]
  لوبیاى سحرآمیز
 

لوبیاى سحرآمیز

اگر نیازمند کاهش کلسترول خونتان باشید؛ آیا مى توانید با تغییر در رژیم غذایى این هدف را محقق کنید؟تغییر در رژیم غذایى میزان کلسترول را به طور متوسط ده تا بیست درصد کاهش مى دهد. دکتر «راجر بلومنتال» سخنگوى برنامه «کاهش کلسترول» انجمن قلب آمریکا عامل تعیین کننده در این مورد را میزان ناسالم بودن رژیم غذایى کنونى شما مى داند.نیازى به یادآورى نیست که بدنتان میوه و سبزیجات بیشترى نیاز دارد. هر روز یک وعده سالاد میل کنید.

سالاد ایده آل از سبزیجات؛ لوبیا؛ دانه آفتابگردان و روغن زیتون یا کانولا تهیه مى شود. در کنار ناهار و شام خود حتماً گیاه بگنجانید. میان وعده هاى غذایى میوه میل کنید و هنگام صبحانه نیز آن را از ذهن دور ندارید.حتى اگر خوردن گیاهان جزء برنامه غذایى روزانه شماست؛ مى توان مقدار آن را بیشتر کرد. لیست ۵ غذاى پایین آورنده کلسترول خون:۱- سویا. مطالعات نشان مى دهد که مصرف سه تا شش وعده پروتئین سویا در روز (هربار ۲۵ گرم) مى تواند موجب کاهش کلسترول خون شود. «جیانى مولو» سخنگوى انجمن رژیم غذایى آمریکا مى گوید: «اگر علاقه اى به خوردن سویا ندارید؛ انواع مختلفى از فرآورده هاى غذایى غنى شده با سویا در بازار عرضه مى شود.» ۲- بقولات. هفته اى سه و نیم فنجان بقولات (لوبیا و عدس و ماش و ...) میل کنید. نیازى نیست که حتماً خود نسبت به پخت آنها اقدام کنید. مى توانید از کنسرو این مواد استفاده کنید.

3-جو دوسر. جو دوسر اسفنج طبیعت است. «مولو» مى گوید: «جو دوسر از نظر فیبر حل شدنى بسیار غنى است. جو دوسر را مى توانید اسفنجى تلقى کنید که کلسترول را جذب و از بدن شما دور مى کند. ثابت شده است که سه گرم فیبر جو دوسر (یعنى یک و نیم فنجان شورباى دوسر) در روز به کاهش کلسترول و لیپوپروتئین کم غلظت مى انجامد. اگرچه پخت آرام؛ فیبر حل شدنى بیشترى به بدن شما مى رساند. پخت سریع شورباى جو دوسر نیز حاوى مقدار کافى فیبر حل شدنى است.۴- گردو؛ فندق؛ بادام و دانه هاى روغنى. اسیدهاى چرب اشباع نشده مى تواند به کاهش کلسترول لیپوپروتئین کم غلظت و تا حدودى به افزایش کلسترول لیپوپروتئین با غلظت بالا منجر شود.

اسیدهاى چرب غیراشباع به عنوان مثال در کدو حلوایى؛ آفتابگردان؛ انبه و روغن برخى گیاهان از قبیل سبزى، زیتون، گاجره و کانولا وجود دارد. فراموش نکنید که غذاهاى چرب از نظر کالرى نیز غنى هستند؛ پس میزان مصرف آنها را محدود کنید. ریختن تنها یک قاشق چایخورى روغن روى سالاد کافى است. در یک وعده بیش از سى گرم گردو، فندق؛ بادام و دانه هاى روغنى میل نکنید. کمى لوبیا قرمز و نخود به سالاد خود اضافه کنید. ۵- غذاهاى چندکاره. نوع جدیدى از مواد غذایى به بازار عرضه شده است که همان غذاهاى روزمره و عادى است با این تفاوت که «غنى شده» اند. یعنى مواد مغذى به آنها افزوده شده یا خوش طعم تر شده اند. اخیراً ماست؛ آب پرتقال و سس سالاد نیز جزء مواد غذایى غنى شده قرار گرفته اند.

برخى از این فرآورده ها براى کاهش کلسترول تهیه شده اند.خوردن این مواد غذایى پیش گفته نباید بهانه اى باشد براى این که در کنار آن هر چه مى خواهید بخورید. براى کاهش کلسترول خون بایست میزان کربوهیدرات هاى ساده، انواع دسر، گوشت قرمز و سرخ شدنى ها را در برنامه غذایى خود به حداقل برسانید. کاهش کلسترول تنها بخشى از سحر لوبیا و سایر این مواد مغذى است. افزودن این مواد به رژیم غذایى روزانه به کاهش فشار خون و افزایش سلامت قلب و عروق مى انجامد. شروع کنید و بگذارید جک به شما افتخار کند!

  امتیاز: 0.00