منو
 صفحه های تصادفی
تولید و پخش فیلم
کوارک
شهر خوابگاهی
فرقه اسماعیلیه
آزمایش الکترولیز فاراده
حق برداشت مخصوص
تمرکز حواس در ذن
فولرن‌
شانه ای مضاعف
انبوه خلق
 کاربر Online
717 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سبحانی 3 ستاره ها ارسال ها: 327   در :  دوشنبه 15 آبان 1385 [09:13 ]
  بحث هفتگی: سرماخوردگی
 

با سلام

دوستان طی این هفته در ارتباط با سرماخوردگی، ارتباطش با سایر بیماریها، راههای انتشار، توصیه‌های لازم، اخبار و پژوهش مرتبط و ... بحث خواهیم کرد.
مشارکت فعال شما در بحثها انگیزه ما را برای فعالیت چند برابر میکند!

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  دوشنبه 15 آبان 1385 [11:15 ]
  نکته‌هایی در مورد سرماخوردگی
 

با فرارسیدن فصل زمستان و افزایش بیماری سرماخوردگی نکته های ارزشمندی برای پیشگیری یا مداوای این بیماری ساده ولی خطرناک مطرح می کنیم.


سرماخوردگی، بیماری کوچکی است که بین ۴۸ تا ۷۲ ساعت اندک اندک نشانه های آن از بین میرود و بدون عارضه، بهبود پیدا می کند؛ اما در برخی از مواقع، این علایم پیشرفت می کند و به صورت ذات الریه در می آید.

برای پیشگیری از ابتلا به ویروس سرماخوردگی باید زمینه های آن را از بین برد. برای نمونه ترک سیگار، تغذیه نامناسب، دور شدن از آلودگی هوا، استراحت کافی در محیط مناسب و پاکیزه، پرهیز از روبوسی و دست دادن با افراد بیمار و مبتلا، نرفتن به جاهای شلوغ و پر ازدحام، استفاده از ماسک های پارچه ای در صورت بروز نخستین علایم سرماخوردگی جهت جلوگیری از سرایت به دیگران و پوشاندن دهان و بینی با دستمال پاکیزه هنگام عطسه کردن.

در درمان بیماری سرماخوردگی، تجویز آنتی بیوتیک ها لازم نیست، بلکه بهتر است از مسکن ها و تب برهای ساده برای تخفیف علایم درد استفاده کرد. ناگفته نماند استفاده از ویتامین ث برای پیشگیری از بیماری سودمند است ولی نقش چندان زیادی در بهبود بیماری ندارد؛ زیرا اساساً درمان سرماخوردگی، استراحت، رژیم غذایی ساده حاوی مایعات زیاد و مصرف مسکن ها ست. علاوه بر این پزشکان توصیه می کنند کسانی که دارای ناراحتی های گوارشی و خونی هستند، پیش از مصرف هر نوع مسکن با پزشک مشورت کنند. در هر صورت چنانچه تب و علایم سرماخوردگی بیش از ۷۲ ساعت به درازا انجامد، معاینه بیمار توسط پزشک، الزامی است.

از سوی دیگر در پاسخ به این پرسش که آیا دارویی برای پیشگیری از بیماری سرماخوردگی وجود دارد، باید گفت، واکسن هایی برای پیشگیری از بروز سرماخوردگی در بازار پزشکی وجود دارد، اما با توجه به تعداد و انواع گوناگون ویروس های سرماخوردگی و پیچیدگی فوق العاده ساختار این ویروس ها، واکسن های موجود تنها درصد کمی از ویروس ها را شامل می شود و مصونیت نسبی ایجاد می کند. این واکسن ها بیشتر برای آن دسته از افرادی که دچار بیماری های مزمن تنفسی مانند برونشیت مزمن و آسم هستند در آغاز فصل سرما توصیه می شود.

به هر حال توصیه می شود همان طوری که پیشگیری در برابر تمام بیماری ها بهترین و مؤثرترین درمان به شمار می آید، در خصوص سرماخوردگی نیز رعایت نکات بهداشتی و رعایت دقیق راه های پیشگیری بهترین درمان می باشد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سبحانی 3 ستاره ها ارسال ها: 327   در :  جمعه 19 آبان 1385 [07:44 ]
  ورزش منظم از سرماخوردگی می کاهد
 

ورزش منظم از سرماخوردگی می کاهد


زنانی که به طور منظم ورزش می کنند در مقایسه با زنانی که تحرک بدنی کمتری دارند کمتر دچار سرماخوردگی می شوند .
مطالعات محققان مرکز تحقیقات سرطان هوچینسون در امریکا روی 115 زن یائسه چاق نشان داد زنانی که به طور منظم ورزش کرده بودند کمتر دچار سرماخوردگی شدند.

براساس این تحقیق در حالی که آن دسته از زنانی که فقط هفته ای یکبار به مدت 45 دقیقه حرکات کششی انجام می دادند سه برابر بیشتر در معرض سرما خوردن قرار داشتند.

زنانی که کمتر دچار سرماخوردگی شدند به طور متعادل ورزش هایی از جمله پیاده روی به مدت 45 دقیقه در روز و به مدت پنج روز در هفته انجام می دادند .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سبحانی 3 ستاره ها ارسال ها: 327   در :  سه شنبه 07 آذر 1385 [07:45 ]
  عوارض ناشی از سرماخوردگی
 

سرماخوردگی معمولاً در عرض چند روز تا یک هفته بهبودی می یابد ( با یا حتی بدون درمان ) ولی ویروس سرماخوردگی می تواند زمینه را برای سایر عفونتها در بدن آماده کند و به سایر نقاط بدن مثلاً سینوس، گوش و یا راه هوائی( برونش) حمله نماید.

  • یکی از عوارض شایع عفونت سینوسها و بیماری آنها،« بیماری سینوزیت » می باشد که با سرفه طولانی مدت خود را نشان می دهد.

  • عفونت گوش نیز از سایر عوارض بیماری سرماخوردگی است.

  • همچین اگر فرد به بیماری انسدادی ریوی مزمن و یا آسم مبتلا باشد در صورت ابتلا به سرماخوردگی، بیماری زمینه ای او بدتر شده و علائم بیماری حتی تا چند هفته پس از ابتلا به سرماخوردگی ممکن است ادامه یابد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  پنج شنبه 09 آذر 1385 [13:13 ]
  راههای پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی
 

گرچه کاملاً نمی توان از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کرد ولی رعایت توصیه های زیر مفید بنظر می رسد .

  • از برخورد نزدیک با افرادی که به سرماخوردگی دچار شده اند خودداری کنید، خصوصاً در طول چند روز اول ابتلای آنها که شانس انتقال عفونت به دیگران زیاد است.
  • شستشوی دست خود را پس از موارد زیر از یاد نبرید:
    • پس از تماس با کسی که به سرماخوردگی دچار شده است.
    • پس از لمس چیزی که از فرد مبتلا به سرماخوردگی آنرا لمس کرده است.
    • پس از اینکه بینی خود را پاک کردید.
    • در مورد بچه ها هم اگر مبتلا به سرماخوردگی هستند، اسباب بازیهای آنها را پس از بازی بشویید ( جلوگیری از ابتلای دیگر بچه ها )

  • اگر مبتلا به سرماخوردگی شده اید دست خود را بطرف چشم و بینی خود نبرید تا از عفونت و آلودگی ارگانهای بدن خود جلوگیری کنید.
  • حتماً حوله مخصوص خشک کردن دست در دستشوئی فرد بیمار از بقیه افراد سالم جدا شود.
  • با مصرف زیاد مایعات و مرطوب کردن هوای منزل از خشک شدن بینی و مجاری سینوسهای خود جلوگیری کنید.

  • اگر دچار بیماری شدید، سعی کنید از انتقال آن به دیگران جلوگیری کنید. هنگام سرفه یا عطسه حتماً جلوی دهان خود را با دستمال کاغذی بگیرید و سپس دستمال کاغذی را دور انداخته و دستان خود را بشوئید همچنین در هنگام بیماری از نزدیک شدن به افرادی که نسبت به سرماخوردگی آسیب پذیر می باشند خودداری کنید مثل افراد مبتلا به آسم و یا سایر بیماریهای مزمن ریوی.

در آخر باید گفت که با توجه به اینکه ویروسهای زیادی می توانند باعث سرماخوردگی شوند، هنوز نتوانسته اند یک واکسن واحد را برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی تهیه کنند بنابراین بهترین راه جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی مراعات توصیه های بهداشتی است.

  امتیاز: 0.00