منو
 صفحه های تصادفی
قضاوتی کلی پیرامون قاجاریه
علوم رایانه
بیماری پوسیدگی پیاز و سیر
انواع کرم
پلهای بتن پیش تنیده
ایندریت
استادان نقاشی
تیره سیپه راسه
ثواب گریستن بر امام حسین علیه السلام
تکنیک های پیاده سازی راهنمای فایل
 کاربر Online
239 کاربر online
 : فیزیک
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 04 آبان 1385 [06:55 ]
  کریستالهای مایع (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:پریسا بیاض

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  یکشنبه 07 آبان 1385 [14:39 ]
  چند کاربرد ویژه
 

با سلام

1- از این کریستالها برای قطبی کردن نورها (پلاریزاسیون نور) استفاده میشود.
2- این کریستالها از نوع دو شکستی هستند به عبارتی دو نوع ضریب شکست از خود نشان میدهند.
3- از این کریستالها در ساختمان لیزرها جهت بالا بردن توان لیزر جهت برشکاری-تراشکاری-سوراخ کاری و امثال اینها استفاده میشود.
4-کریسنالهای مایع کاربرد ویژه‌ای هم در دو برابر سازی فرکانس نور لیزر دارد مثلا نوری با فرکانس F در ناحیه نامرئی وارد لیزر شود و با فرکانس 2f در ناحیه مرئی آشکارسازی گردد که بسیار مفید است.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  یکشنبه 07 آبان 1385 [14:59 ]
  کریستالهای مایع
 

اصولا کریستالهای مایع موادی هستند که بطور فیزیکی دارای خاصیت های جامد و مایع هر دو می باشند. یکی از خاصیتهای جالب انها توانایی آنها در تغییر موقعیت بسته به ولتاژ اعمالی به آنهاست. در سال 1888(Fridrich Reinitzer) یک گیاه شناس اتریشی در مورد نقشی که کلسترول در گیاهان بازی میکرد تحقیق می کرد. یکی از آزمایشات او در معرض حرارت قرار دادن ماده بود. او کشف کرد که کریستالها در دمای 5.14 درجه تبدیل به سیال و یک حالت ابری میشوند و در دمای 5.178 درجه یک مایع واقعی بودند. بنابراین با کمک Otolehman یک فیزیکدان آلمانی که کشف کرده بود که مایعات خواص مشابه کریستال دارند آنها را کریستال مایع نامگذاری کردند.



  امتیاز: 0.00