منو
 صفحه های تصادفی
اقدامات فرهنگی - گسترش عدالت
عسل غنی شده با ویتامین
تاریخ ایران
سرعت نور
خبر امام حسین علیه السلام از شهادت خود
زندگینامه سیلسیا پین گاپوشکین
وجه مشترک میان شیعه و تصوف
ناتورالیسم
دارچین «داروئی»
Iron
 کاربر Online
480 کاربر online
 : ریاضی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  شنبه 08 مهر 1385 [11:58 ]
  دیوید هیلبرت
 

دیوید هیلبرت _ ریاضیدان آلمانی


او در 23 ژوئیه (جولای) سال 1862 متولد شد. ریاضیدانان زمان او می کوشیدند تا تعاریف اساسی را به حداقل کاهش دهند. بر اثر همین مسائل بود که روش `اصل موضوعی` به صورت رشته ای از دانش ریاضی درآمد. هیلبرت و پنانو از بنیانگذاران این روش محسوب می شوند. هیلبرت در سال 1889 کتابی به نام `مبانی هندسه` انتشار داد که در آن مجموعه ای از اصول موضوعه قابل قبول مطرح شده بود. او نقطه، خط و سطح را به عنوان مفاهیم تعریف نشده پذیرفت، هیلبرت آنها را تعریف نکرد. حتی پاره ای از روابط از قبیل `بین`، `موازی` و `متصل` را نیز بدون تعریف قبول داشت.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  یکشنبه 15 مرداد 1385 [09:20 ]
  مسائل حل نشده ی هیلبرت
 

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

امیدوارم به این سوال من که خیلی دنبالش گشتم و به اون نیاز مبرم دارم جواب بدید و بهم کمک کنید که البته سوال دانش آموزان و دانش جویان زیادی هم هست.

23 مسئله ی هیلبرت چه مسائلی هستند؟...

اگر ترجمه شده ی مقاله ی هیلبرت در پاریس را بتوانید به بنده و دوستانم بدهید و مرا در این راه راهنمایی کنید ، از شما بسیار ممنون می شوم.

یا علی

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  دوشنبه 08 آبان 1385 [06:03 ]
  پیر فرما
 

ریاضیدان فرانسوی ، پیر فرما


در 17 اوت سال 1601 متولد شد. فرما علاوه بر اطلاعات حقوقی و دانستن زبانهای لاتین و یونانی وایتالیایی و اسپانیایی، به ریاضیات هم علاقه داشت. متاسفانه فرما به تنظیم و نوشتن نظریه های خود پای بند نبود و غالبا آنها را مختصر- و گاهی معما آمیز- در حاشیه کتابها یادداشت می کرد. نتیجه کار این شد که هندسه تحلیلی که هم فرما و هم دکارت هم زمان به آن رسیده بودند، شهرتش نصیب دکارت شود. ماجرای قضیه معروف او نیز آن بود که در حاشیه ترجمه کتابی از دیوفانتوس، آن را می نویسد که `اگر n عددی طبیعی و بزرگتر از 2 باشد معادله xn+yn=zn ممتنع است.` خود او در ادامه مینویسد `من قضیه را اثبات کردم ولی چون حاشیه کتاب جا ندارد، از ذکر راه حل صرف نظر می کنیم.` از آن تاریخ، تا مدت سه قرن، ریاضیدانان تلاش کردند، آن را حل کنند تا اینکه به تازگی این مساله حل شد.

  امتیاز: 0.00