منو
 صفحه های تصادفی
شار الکتریکی
آخَر
شکل فیلم نامه
آراء و افکار ارسطو
نام : همنام پیامبر - ص
زنان در جنگ
گ.بستگان
الکترونگاتیویته
زندگی امامان بر اساس دستور الهی
سازوکار شتابش الکترومغناطیسی
 کاربر Online
265 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فرید امیرغیاثوند 3 ستاره ها ارسال ها: 100   در :  یکشنبه 14 خرداد 1385 [18:28 ]
  چهار گام اصلى براى ساختن وب سایت
 

امروزه یکى از گام هاى مهم براى جهانى شدن و توسعه تجارت الکترونیک وب سایت ها مى باشند. هر وب سایت به طور کلى از ۲ بخش عمده تشکیل مى شود که یکى به عنوان نام دامنه Domain Name و دیگرى به عنوان میزبانى وب Hosting مى باشد که میزبانى وب در حقیقت فضایى است که روى شبکه جهانى اینترنت براى قراردادن فایل ها و صفحات اینترنتى درنظر گرفته مى شود. در این جا در ۴ گام به طور کلى نحوه تولید و ساخت یک وب سایت را با هم مرور مى کنیم.

گام اول- یک نام دامنه
(Domain Name)
نام دامنه شما یک نام واحد و یکتا بر روى اینترنت است. نام دامنه براى دسترسى به یک سایت در اینترنت مورد استفاده قرار مى گیرد، مانند شماره تلفن یک منزل یا اداره. (به عنوان مثال www.itway.ir).
پس نام دامنه اى را که مى خواهید مردم به کمک آن به سایت شما مراجعه کنند انتخاب کرده و آن را بخرید. مى توانید از جست وجوگرهاى نام هاى دامنه (Domain Search) استفاده کنید تا مطمئن شوید که نام مورد نظر شما توسط افراد دیگر رزرو نشده باشد. همچنین اگر قبلاً نامى را رزرو کرده اید، مى توانید از همان نام براى سایت جدید خود استفاده کنید. توجه داشته باشید که مى توانید براى اخذ نام دامنه از دامنه هاى IR. استفاده کنید که معرف این هستند که این سایت متعلق به کشور ایران مى باشد و از طریق مؤسسه فیزیک نظرى ایران این سرویس ارایه مى شود. (www.nic.ir)
گام دوم- فضاى میزبانى را کرایه کنید
ثبت نام براى چنین سرویسى بسیار ساده است. فقط با چند کلیک شما مى توانید فضاى میزبانى را خریده و سایت خود را به روى اینترنت بفرستید. فقط کافى است به سایت یکى از ارایه کنندگان این خدمات مراجعه کنید. (خدمات میزبانى وب‎/ هاستینگ Web Hosting/ سرویس هاى میزبانى بر چند نوع هستند:
اشتراکى- (Shared Hosting) براى سایت هاى اطلاعاتى کوچک و متوسط. میزبانى اشتراکى یک راه حل ارزان است.
تجارت الکترونیک-
(eCommerce Hosting) راه حل هاى تجارت الکترونیک به شما اجازه مى دهد تا محصول یا خدمات خود را بر روى اینترنت عرضه کنید و به فروش برسانید. این راهکارها سیستم هاى فروش و پردازش کارت هاى اعتبارى را براى فروشگاه آنلاین شما فراهم مى کنند.
اختصاصى- (Dedicated Hosting) اگر سایت پیچیده ترى داشته باشید به امکانات بیشترى نیز براى میزبانى سایت خود نیاز دارید. در واقع مهم ترین مزیت یک میزبانى اختصاصى پایدارى فضاى میزبانى است به شکلى که سایت شما تحت تأثیر سایت هاى همسایه که در کنار شما از همان شرکت میزبان استفاده مى کنند قرار نگیرد.
گام سوم- صفحات خود را بسازید
راه هاى بسیارى براى طراحى آسان یک سایت وجود دارد، شما مى توانید از صفحه سازهایى نظیر Microsoft FrontPage استفاده کنید. همچنین منابع آنلاین فراوانى وجود دارد که شما را در ایجاد یک سایت وب یارى مى کند. سایت شما مى تواند یک سایت ساده یک صفحه اى باشد یا سایتى بسیار پیچیده که داراى صفحات زیادى است. براى جابه جایى سایت خود به روى سرور میزبان مى توانید از یک مرورگر وب استفاده کنید و یا از طریق File Transfer Protocol اقدام کنید. در نهایت به محض این که سایت شما بر روى سرور نصب شود، در دسترس تمام مشتریان و بازدیدکنندگان اینترنت خواهد بود، فقط کافى است که آدرس آن را وارد کنند. (www.YourName.com)
گام چهارم- سایت خود را ترویج کنید
بیشترین عبور و مرور به سایت ها از طریق موتورهاى جست وجو خواهد بود. مطمئن باشید که سایت شما براى گرفته شدن در موتورهاى جست وجو داراى طراحى بهینه است. در این مورد اطلاعات بسیار زیادى بر روى اینترنت موجود است. فقط با به کارگیرى تعداد کمى از رایج ترین توصیه ها مى توانید به اندازه کافى موفق باشید. سپس آدرس سایت خود را به موتورهاى جست وجوى معتبر نظیر گوگل ارسال کنید. همچنین سایت خود را در چند موتور جست وجو ثبت کنید. براى ثبت سایت در موتورهاى جست وجو مى توانید از شرکت هایى که در این زمینه کار مى کنند کمک بگیرید. اهمیت این موضوع وقتى روشن مى شود که بدانید نزدیک به ۴۰ درصد از بازدیدکنندگان شما از طریق موتورهاى جست وجو شما را پیدا مى کنند به همین دلیل فهرست شدن در ابتداى فهرست جست وجو بازدیدکنندگان بیشترى را به سایت شما مى کشاند. در اصطلاح به این شرکت ها Search Engine Optimizer مى گویند.
براى سایت خود تابلوهاى تبلیغاتى درست کنید و به پخش آن ها در اینترنت بپردازید.
سایت هاى بسیارى در اینترنت وجود دارند که روش هاى E-Business را به شما مى آموزند و شما را در راه ارتقا و مدیریت بهتر سایت تان کمک مى کنند.

علیرضا ندافی (itway)

  امتیاز: 0.00