منو
 صفحه های تصادفی
آدنوزین تری فسفات
دستور به دوستی خدا و پیامبر و امامان علیهم السلام
رشته راهنمایی و مشاوره
امام علی علیه السلام و کشتن تکذیب کننده پیامبر اکرم
انیدریت
آینه‌های شلجمی
بایسنقر آق قویونلو
ارزش غذایی
امامقلی خان
کروموزمهای یوکاریوتی II
 کاربر Online
2227 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  جمعه 05 خرداد 1385 [20:21 ]
  حساسیت بیشتر به شیر گاو در نوزادان سزارینی
 

تحقیقات اخیر پزشکان نشان داد، کودکانی که به روش سزارین به دنیا آمده‌اند، به نسبت دو برابر بیشتر از کودکانی که به روش طبیعی به متولد شده‌اند، در معرض خطر بروز حساسیت نسبت به شیر گاو قرار دارند.

پزشکان معتقدند زایمان طبیعی باعث می‌شود که کودک در حین خروج از کانال زایمان در تماس با باکتری‌های این ناحیه قرار گیرند و بدین ترتیب دستگاه ایمنی بدنشان نسبت به مواد خارجی ایجاد مقاومت نماید، در صورتی‌که کودکانی که به روش سزارین متولد شده‌اند، با این باکتری‌ها تماس پیدا نکرده‌اند و دستگاه ایمنی آنها به هر عامل خارجی مثل پروتئین‌های شیر گاو و اکنش نشان می‌دهد.

منبع:ایسکانیوز

  امتیاز: 0.00