منو
 صفحه های تصادفی
نظریه طبیعی مجموعه‌ها
اثرات مرفین بر بدن
رشته مهندسی پلیمر
پل سی و سی پل
ذره بین(المپیاد)
تالس
تفسیر المیزان
جذب عناصر معدنی در گیاهان
شیمی مواد پاک کننده
زمین شناسی دریاپی
 کاربر Online
219 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385 [05:18 ]
  راز سلا‌مت و شادابی
 

آب میوه و سبزی راز سلا‌مت و شادابی

استفاده از آب میوه ها و سبزیجات یکی از بهترین شیوه های دستیابی به شادابی‌, سلا‌مت‌, تعادل جسمی و درمان برخی بیماری ها از جمله نقرس , روماتیسم و فشارخون است .

دکتر جعفر بهزاد , محقق و متخصص تغذیه افزود : آب میوه و سبزیجات حاوی مقادیر زیادی از مواد قندی , لیپیدی , پروتئینی , ویتامین و املا‌ح معدنی است که از این لحاظ هیچ یک از دیگر فرآورده های غذایی با آن برابری نمی کند.

وی ادامه داد : برای مثال ارزش غذایی یک لیتر آب انگور برابر است با 1 لیتر و 300 سی سی شیر 650 , گرم گوشت و 12 عدد تخم مرغ .

دکتر بهزاد خاطرنشان کرد: آب میوه تنها زمانی مفید است که تازه تهیه شده باشد در غیر این صورت به علت تخمیر شدن از ارزش غذایی آن کاسته می شود.

این محقق تغذیه به تعدادی از آب میوه های که خاصیت درمانی دارند اشاره کرد و گفت : آب انار, آب انگور, آب پرتقال و آب سیب جزء مایعاتی هستند که با مصرف مرتب آنها می توان از بروز مشکلا‌تی مانند فشار خون بالا , اختلا‌لا‌ت کلیه و کبد , نقرس , ورم روده و روماتیسم جلوگیری کرد.

دکتر بهزاد به خواص آب سبزیجات نیز اشاره کرد و یادآور شد: آب اسفناج , آب پیاز , آب ترب و تره و همچنین آب کرفس از لحاظ املا‌ح معدنی با مکمل های مصنوعی رقابت می کنند, به علا‌وه این مایعات خاصیت آنتی بیوتیکی نیز دارند و مقاومت طبیعی بدن را تا حد قابل توجهی افزایش می دهند .

  امتیاز: 0.00