منو
 صفحه های تصادفی
تاریخچه اکتشافات مریخ
آثار دوستی خدا و پیامبر اکرم
روباتیک
فاطمه و بی اعتنائی به دنیا
جلبک سبز
دانیال نبی
پنومونی ویروسی
آموکسی سیلین کلاوولانات
پیامبر اکرم و ساختن مسجد مدینه
سایوز
 کاربر Online
1035 کاربر online
 : روان شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  یکشنبه 17 اردیبهشت 1385 [02:45 ]
  افکار وسواسی
 

افکار وسواسی

فکر وسواسی زمانی وجود دارد که شخص قادر به دفع محتوای هشیاری خود نیست، هر چند به بیهودگی آن واقف است یا حداقل می‌داند که دوام آن علتی ندارد. خصوصیت اصلی فکر وسواسی این است که بر خلاف میل بیمار ذهن او را پر می‌کند. این افکار در حالات وسواسی ، افسردگیها ، اسکیزوفرنی و ندرتا در اختلالات عضوی مشاهده می‌شود.

آنچه که وسواس را از هذیان مشخص می‌سازد در واقع بصیرت همراه با وسواس نیست، بلکه تلاش وسواسی در مبارزه و کشمکش با افکار وسواسگونه است. بیمار می‌کوشد که خود را از چنگ وسواس رها کند اما قادر به اینکار نیست.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  شنبه 16 اردیبهشت 1385 [05:46 ]
  پدران سخت گیر!!! تغذیه--- وسواس
 

پدران سخت گیر و اختلا‌لا‌ت تغذیه

نتیجه بررسی جدیدی نشان می دهد,پدران سخت گیر و آرمان گرا بیش از مادران موجب بروزاختلا‌لا‌ت تغذیه در فرزندان جوان خود می شوند .

بگفته محققان دانشگاه پنسیلوانیا سخت گیری های پدران موجب بی اشتهایی‌,پرخوری و دیگر اختلا‌لا‌ت تغذیه در جوانان می شود.

به عقیده محققان برای درمان اختلا‌لا‌ت تغذیه توجه به روابط بین افراد خانواده ضروری است .


پدران وسواسی موجب ایجاد عادات غلط و اختلا‌لا‌ت غذا خوردن در فرزندان دانشگاهی خود می شوند .


عادات غلط غذایی فرزندان پدران وسواسی

محققان با تحقیق روی 424 دانشجوی دختر و پسر دریافتند, آنهایی که پدرانی وسواسی دارند بیشتر درمعرض خطر ابتلا به اختلا‌لا‌ت غذا خوردن همچون آنورکسی بی اشتهایی عصبی یابولیمیا پرخوری عصبی قرار دارند.

دکتر میلیر دی از محققان دانشگاه پنسیلوانیا می گوید, غذا به تنهایی برای دانشجویان , معضل محسوب نمی شود بلکه اختلا‌لا‌ت غذا خوردن شامل همه انواع غذاها می شود و رفتار پدران و وسواس آنها تاثیر بسزایی بر ایجاد این اختلال در فرزندان دارد.

در این بررسی 17 درصد دانشجویان دچار مشکلات عصبی غذا خوردن بودند .

  امتیاز: 0.00