منو
 صفحه های تصادفی
فلسفه نسخ در قرآن
پیدایش صوفیه
باکتریهای مغناطیسی
ساختارهای مرتبه بالاتر کروماتین
عزیمت امام حسین علیه السلام از مکه به سوی کوفه
امام باقر علیه السلام و نشان دادن پدر به پسر
هنری نوریس راسل
چهار ضلعیهای محاطی
ویتامین B2
احمد بن حنبل
 کاربر Online
664 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  یکشنبه 10 اردیبهشت 1385 [13:39 ]
  شیر کاکائو را جایگزین شیر نکنید
 

شیر کاکائو را جایگزین شیر نکنید

استفاده از کاکائو به عنوان طعم دهنده شیر باعث کاهش جذب 10 درصدی میزان کلسیم موجود در آن خواهد شد. دکتر ثریا نواب پور ، کارشناس صنایع شیر در این خصوص گفت: یک لیوان معمولی شیر کامل حاوی 300 میلی‌گرم کلسیم و مقادیری چربی و ویتامین D است که کاملا جذب بدن می‌شود. وی در ادامه افزود: چنانچه این مقدار شیر با کاکائو استفاده گردد مقدار کلسیم جذب شده در بدن به 280 تا 285 میلی گرم خواهد رسید که این رقم نشان دهنده تاثیر کاهش جذب کلسیم به میزان حدود 10 درصد توسط این ماده افزودنی است.

دکتر نواب پور با اشاره به خصوصیت ضد جایگزینی شیر نسبت به سایر مواد مغذی به جهت وجود میزان کلسیم بالای آن اضافه کرد: اگر چه مقداری از کلسیم موجود در شیر به علت وجود کاکائو در آن کسر می‌شود اما کاکائو هرگز جذب کلسیم را بطور کامل مختل نمی‌کند و ارزش غذایی شیر را از بین نمی‌برد. وی در پایان با اشاره به مصرف زیاد مواد قندی در بیشترافراد تاکید کرد: شیر کاکائو نباید جایگزین شیر شود، چرا که استفاده از مواد قندی جهت شیرین شدن کاکائوی موجود در شیر باعث افزایش قند خون و مشکلات ناشی از آن خواهد شد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دارا 3 ستاره ها ارسال ها: 140   در :  یکشنبه 10 اردیبهشت 1385 [17:02 ]
  چرا شیر کاکائو نخوریم
 

مگر نمیشود بجای یک لیوان شیر یک لیوان و نصفی از آنرا با کاکائو خورد تا آن کمبود کلیسم تلف شده را جبران کند ؟ آیا ما باید واقعا چنین دستوراتی را بدهیم تا مردم کاکائو نخورند ؟ با احترام کِر ِم کِرمی عضو انجمن دوستداران شیر کاکائو razz

  امتیاز: 0.00