منو
 کاربر Online
754 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  چهارشنبه 09 فروردین 1385 [09:41 ]
  جوزف گولد برگر ، پزشک اتریشی- آمریکایی
 

او در 16 ژوئیه سال 1874 بدنیا آمد. در سال 1913 به بیماری پلاگر (بیماری که به علت فقر اسید نیکوتینیک در بدن به وجود می آید) توجه کرد. این بیماری در آن عصر در قسمت جنوبی کشور امریکا به صورت اپیدمی (همه گیر) در آمده بود. سرانجام وی و همکارانش، دریافتند که این بیماری معمولا در مناطقی بروز می کند که غذا محدود و یکنواخت است و یا شیر ، گوشت و تخم مرغ به مقدار کافی مصرف نمی شود. گولد برگر در سال 1951 آزمایش پرسر و صدایی را آغاز کرد.

وی از محکومین زندان داوطلبانی را خواست تا در معرض آزمایش های غذایی قرار گیرند. از غذای عده ای گوشت و شیر را حفظ کرد و آنها 6 ماه بعد پلاگر گرفتند. آنگاه این دو ماده را به غذای آنها افزود و آنها معالجه شدند. بعدها کشف کرد که این بیماری مسری یا میکروبی نیست. بلکه تنها در اثر نقص تغذیه عارض میشود، و عامل جلوگیری این بیماری را (P-P) (حروف اول Pellagra Preventive) طولی نکشید که دانشمند دیگری به نام الویم ثابت کرد برای جلوگیری از پلاگر نیاسین یا اسیدنیکوتینیک را باید به غذا افزود.

  امتیاز: 0.00