اسانس رومارن


اسانس رومارن
Romarin de Essance


اگر از برگهای خشک گیاه تهیه گردد، مقدار آن به 2 درصد می رسد و در صورتی که مقدار اسانس حاصل از برگهای گیاه، از 4/1 درصد تجاوز نمی نماید اسانس رومارن از سر شاخه گلدار و یا برگ خشک شده گیاه Rosmarinus officinalij و به وسیله تقطیر با بخار آب به دست می آید.اسانس رومارن، بوئی معطر و مطبوع دارد. درحالت تازه عاری از رنگ و یا به رنگ مایل به زرد می باشد. ولی بر اثر کهنه شدن، بمرور به رنگ مایل به قهوه ای درآمده کمی غلظت حاصل می کند. وزن مخصوص اسانس رومارن در گرمای 25 درجه بین 894/. و 912/. است. اسانس رومارن مرکب از بورنئول راست و چپ به مقدار 15 درصد، استات ایزوبورنیل isobornyle .Acet به مقدار 5 درصد، کامفر راست و چپ به مقدار 4 تا 5 درصد، کامفن پینن راست و چپ و به مقدار کم از سینئول است. اسانس رومارن در آب غیر محلول است ولی در 10 برابر حجم خود الکل 80 درجه حل می شود و اگر در نصف حجم خود، الکل 95 درجه حل گردد، نباید محلول کدری از آن به دست آید.
اسانس رومارن باید در شیشه های کاملاً در بسته، به حالت مملو در جای خنک و دور از نور و روشنائی نگهداری شود.



تعداد بازدید ها: 6060