ساندویچ __پنیر کبابی__، نوعی ((ساندویچ)) ساده است که از دو برش ((نان)) و مقداری ((پنیر)) که بین این دو برش نان قرار گرفته تهیه می شود. در قدیم، از ((پنیر چدار)) برای درست کردن این ساندویچ استفاده می شد. امروزه، هم از این نوع پنیر و هم از دیگر انواع پنیر از جمله __پنیر آمریکایی پرورده__ و ((پنیر سوئیسی)) برای تهیه ساندویچ پنیر کبابی استفاده می کنند. البته هر منطقه ای معمولاً از پنیر خاص خود استفاده می کند.
+
پس از قرار دادن پنیر بین دو ورقه نان، ساندویچ را داخل فر یا درون کباب پز قرار می دهند تا حرارت ببیند. زمانی که یک ورقه نان گرم شد و بافتی همچون بافت ((نان تست)) را پیدا نمود، پخت را ادامه می دهند تا ورقه دیگر نان هم تست شود و حرارت نان، سبب می شود که پنیر ذوب شود و جذب نان گردد.
-
نویچ __پنیر کبابی__، نی ((انوچ))ساد است کا رش ((نان)) و داری ((نی)) که ین این دو برش نان قر گرفته تهیه می شود. دردی ((پنیر چدار))برای در کن این سانی اتفا ی د.اروههم از ایننونیر و هم از دیگرنواع پنیر له پنیمریکیی پرده و ((پنی وئیسی))برای تیه ساندویچ نیرکایستفه می کنند. اهر منطقه ای معمولاً پیر ا خودستفاده می کند.
+
کور انگان، ایرلند استرایا ین غذا ''تست و یر '' می گین که نهابایک برش نان ت تهیه می شود. رینت، پنیر چدار می رین وپ این نن راا ر می ند ا پنیر . ری راد دوستدارن که وی ای ساندویچ،((ادیه ا))متلفیزند. فترین این موا پدر ((ورگانو))پود ((فلفل دلمه)) و ((فلفل)) می باشد.
-
پس از قرار دادن پنیر بین دو ورقه نان، ساندویچ را داخل فر یا درون کباب پز قرار می دهند تا حرارت ببیند. زمانیکه یک ورقه نان گرم شد و بافتی همچون بافت ((نان تست)) را پیدا نمود، پخت را ادامه می دهند تا ورقه دیگر نان هم تست شود و حرارت نان، سبب می شود که پنیر ذوب شود و جذب نان گردد.
-
در کشور انگلستان، ایرلند و استرالیا، به این غذا ''تست و پنیر '' می گویند که تنها با یک برش نان تست تهیه می شود. روی نان تست، پنیر چدار می ریزند و سپس این نان را داخل فر قرار می دهند تا پنیر آب شود. برخی افراد دوست دارند که روی این ساندویچ، ((ادویه جات)) مختلف بریزند. معروف ترین این مواد، پودر ((اورگانو))، پودر ((فلفل دلمه)) و ((فلفل)) می باشد.
این ((غذا)) معمولاً در کنار ((سوپ)) ((گوجه فرنگی)) مصرف می شود. گاهی این ساندویچ را داخل سوپ خیس می کنند تا نان آن، نرم شود.
این ((غذا)) معمولاً در کنار ((سوپ)) ((گوجه فرنگی)) مصرف می شود. گاهی این ساندویچ را داخل سوپ خیس می کنند تا نان آن، نرم شود.
از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد