منو
 صفحه های تصادفی
شومینه ساز
مقدمه‌ای بر کیهان شناسی
تکنیک حفر تونل
طرح جامع IT
جبران خلیل جبران
امام خمینی و آسیب شناسی انقلاب اسلامی - ایجاد اختلاف و تشتت در دانشگاهها
شهادت امام رضا علیه السلام از زبان اباصلت هروی
مدل اتمی بور
عبادت حضرت علی علیه السلام
مسئولیت اشتراکی مدیران
 کاربر Online
947 کاربر online
تاریخچه ی: پنیر کبابی

تفاوت با نگارش: 1

Lines: 1-13Lines: 1-13
 +!تعریف
 +ساندویچ __پنیر کبابی__، نوعی ((ساندویچ)) ساده است که از دو برش ((نان)) و مقداری ((پنیر)) که بین این دو برش نان قرار گرفته تهیه می شود. در قدیم، از ((پنیر چدار)) برای درست کردن این ساندویچ استفاده می شد. امروزه، هم از این نوع پنیر و هم از دیگر انواع پنیر از جمله __پنیر آمریکایی پرورده__ و ((پنیر سوئیسی)) برای تهیه ساندویچ پنیر کبابی استفاده می کنند. البته هر منطقه ای معمولاً از پنیر خاص خود استفاده می کند.
 +پس از قرار دادن پنیر بین دو ورقه نان، ساندویچ را داخل فر یا درون کباب پز قرار می دهند تا حرارت ببیند. زمانی که یک ورقه نان گرم شد و بافتی همچون بافت ((نان تست)) را پیدا نمود، پخت را ادامه می دهند تا ورقه دیگر نان هم تست شود و حرارت نان، سبب می شود که پنیر ذوب شود و جذب نان گردد.
-نویچ __پنیر کبابی__، نی ((انوچ)) ساد است ک ا رش ((نان)) و داری ((نی)) که ین این دو برش نان قر گرفته تهیه می شود. در دی ((پنیر چدار)) برای در کن این سانی اتفا ی د. اروه هم از این نو نیر و هم از دیگر نواع پنیر له پنی مریکیی پرده و ((پنی وئیسی)) برای تیه ساندویچ نیر کای ستفه می کنند. ا هر منطقه ای معمولاً پیر ا خود ستفاده می کند. + کور انگان، ایرلند استرایا ین غذا ''تست و یر '' می گین که نها با یک برش نان ت تهیه می شود. ری ن ت، پنیر چدار می رین و پ این نن را ا ر می ند ا پنیر . ری راد دوست دارن که وی ای ساندویچ، ((ادیه ا)) متلف یزند. ف ترین این موا پدر ((ورگانو)) پود ((فلفل دلمه)) و ((فلفل)) می باشد.
-پس از قرار دادن پنیر بین دو ورقه نان، ساندویچ را داخل فر یا درون کباب پز قرار می دهند تا حرارت ببیند. زمانیکه یک ورقه نان گرم شد و بافتی همچون بافت ((نان تست)) را پیدا نمود، پخت را ادامه می دهند تا ورقه دیگر نان هم تست شود و حرارت نان، سبب می شود که پنیر ذوب شود و جذب نان گردد. 
-در کشور انگلستان، ایرلند و استرالیا، به این غذا ''تست و پنیر '' می گویند که تنها با یک برش نان تست تهیه می شود. روی نان تست، پنیر چدار می ریزند و سپس این نان را داخل فر قرار می دهند تا پنیر آب شود. برخی افراد دوست دارند که روی این ساندویچ، ((ادویه جات)) مختلف بریزند. معروف ترین این مواد، پودر ((اورگانو))، پودر ((فلفل دلمه)) و ((فلفل)) می باشد. 
 این ((غذا)) معمولاً در کنار ((سوپ)) ((گوجه فرنگی)) مصرف می شود. گاهی این ساندویچ را داخل سوپ خیس می کنند تا نان آن، نرم شود. این ((غذا)) معمولاً در کنار ((سوپ)) ((گوجه فرنگی)) مصرف می شود. گاهی این ساندویچ را داخل سوپ خیس می کنند تا نان آن، نرم شود.
 !همچنین ببینید !همچنین ببینید
 *((ساندویچ)) *((ساندویچ))
 *((انواع ساندویچ)) *((انواع ساندویچ))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 جمعه 20 آذر 1383 [15:21 ]   2   حمید حسن نیا      جاری 
 سه شنبه 10 آذر 1383 [02:45 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..