اسید فولیک که به نام های
فولات یا
ویتامین B9 نیز خوانده می شود برای بسیاری از اعمال بدن از جمله سلامتی سیستم عصبی، خون و سلول ها حیاتی و اساسی است. این ویتامین بدن را در مقابل بیماری های قلبی، نقصهای مادر زادی،
پوکی استخوان و
سرطانهای مشخصی حفظ می کند.
منابع غذایی ویتامین B9
غذاهایی که شامل میزان چشمگیری از اسید فولیک هستند شامل ؛
جگر،
عدسی،
سبوس برنج،
مخمر آبجو، آرد
سویا،
نخود چشم سیاه، لوبیای مرمری،
لوبیا قرمز،
بادام زمینی،
اسفناج،
برگ شلغم،
گندم و
مارچوبه .
در فرآورده های غذایی ( برای مثال جوشیده یا حرارت داده شده ) اسید فولیک از بین می رود. نگه داشتن غذا در حرارت اتاق به مدت طولانی نیز می تواند محتوای اسید فولیک آن را از بین ببرد.
اسید فولیک