منو
 صفحه های تصادفی
ترازنامه
رشته فلسفه
ملوک الطوایف سوم و اوج گیری روند باز پس گیری اسپانیا توسط مسیحیان
جرم دقیق کوارک
آسیب های ورزشی
دانشنامه:فونت فارسی
دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
خوش‌ترتیبی
منتظرین امام مهدی علیه السلام شیعیان حقیقی اند
شیمی فیزیک
 کاربر Online
758 کاربر online
تاریخچه ی: لوبیا «داروئی»

!کلیات گیاه شناسی

لوبیا گیاهی است از تیره بقولات ، علفی وب الا رونده که بدور درختان و ((گیاهان)) دیگر می پیچد . برگهای آن سبز رنگ ، پهن ، بزرگ و نوک تیز است که شامل سه برگچه بشکل قلب می باشد . گلهای آن سفید مایل به زرد یا بنفش و ((میوه)) آن باریک و غلاف مانند است که دانه های لوبیا در آن قرار درد .از پوست و دانه های لوبیا هنگامکیه لوبیا سبز است استفاده می شود که بنام لوبیای سبز معروف است ولی هنگامیکه پوست غلف سفت می شود دانه های داخل آن بصورت لوبیای خشک که برنگ قرمز یا سفید می باشد مورد استفاده غذایی قرار می گیرد .

__ترکیبات شیمیایی:__در صد گرم لوبیای سبز مواد زیر موجود است :

آب 92 گرم پروتئین 1/6 گرم چربی 0/2 گرم مواد نشاسته ای 4/5 گرم سدیم 4 میلی گرم پتاسیم 150 میلی گرم کلسیم 50 میلی گرم فسفر 35 میلی گرم آهن 0/6میلی گرم ویتامین آ 540 واحد ویتامین ب 1 0/16 میلی گرم ویتامین ب 2 0/1 میلی گرم ویتامین ب 3 0/5 میلی گرم ویتامین ث 15 میلی گرم اینوزیت 0/75 میلی گرم ساکارز 1/5 گرم در صد گرم لوبیای خشک مواد زیر موجود است:
آب 10 گرمپروتئین 22 گرم چربی 1/5 گرم سدیم 15 میلی گرم پتاسیم 1 گرم کلسیم 130 میلی گرم فسفر 420 میلی گرم آهن 7 میلی گرم ویتامین آ 20 واحد ویتامین ب 1 0/55 میلی گرم ویتامین ب 2 0/2 میلی گرم ویتامین ب 3 2/4 میلی گرم

برگهای لوبیا دارای ماده ای بنام آلان توئین می باشد .
__خواص داروئی:__ لوبیا قرمز از نظر ((طب قدیم ایران)) گرم و تر است و لوبیای سفید معتدل است
#ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می کند.
#درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است.
#((سنگ کلیه)) را برطرف می کند.
#سینه و ریه را نرم می کند.
#آب را از بدن خارج می سازد.
#لوبیای سبز مقوی ((قلب)) است.
#نیروی جنسی را تحریک می کند.
#قاعده آور است.
#((کلسترول)) خون را پائین می آورد.
#ضد ((سرطان)) است.
#برای رفع بیماریهای قلبی مفید است.
#بدلیل داشتن مقدارزیادی الیاف روده ها را تمیز می کند.
#فشار خون را پائین می آورد.
#یبوست را برطرف می کند.
#در استعمال خارحی در لوبیا را خیمر کرده و روی زخم های ((اگزما)) بگذارید تا آنها را التیام دهد .

__طرز استفاده: جوشانده :__ مقدار 30 ((گرم)) لوبیای خشک را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید ده دقیقه بجوشد سپس آنرا صاف کرده و یک فنجان قبل از هر غذا بنوشیدلوبیای پخته : لوبیا را در آب ریخته و بجوشانید تا کاملا پخته و نرم شود و بمقدار یک فنجان در روز بخورید برای جلوگیری از نفخ ((معده)) می توان لوبیا را با ((خردل)) ، ((زیتون)) و ((آبلیمو)) مصرف کرد .سوپ لوبیا : از نظر داشتن مواد ((پروتئین))ی و الیاف بسیار مفید است . سوپ لوبیا را با ((جعفری)) و ((گشنیز)) و ((هویج)) بپزید .

__مضرات :__ لوبیا بعلت داشتن پروتیئن برای شاخاصی که مبتلا به بیماری ((نقرس)) بوده و ((اسید اوریک)) خونشان بالاست مناسب نیست . ضمنا لوبیا بدلیل اینکه ((گاز)) زیادی در معده و روده تولید می کند باید بمقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آنراقابل هضم کرد . بدین منظور باید لوبیا را بعد از شستن در آب گرم ریخته و بمدت چند ساعت بگذارید خیس بخورد سپس آب آنرا دور ریخته ،آب تازه روی آن بریزید و بپزید .


تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 سه شنبه 10 بهمن 1385 [19:09 ]   5   سمیه فارابی اصل      جاری 
 شنبه 22 اسفند 1383 [08:27 ]   4   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 چهارشنبه 28 بهمن 1383 [06:08 ]   3   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 چهارشنبه 28 بهمن 1383 [05:46 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 چهارشنبه 28 بهمن 1383 [05:36 ]   1   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..