منو
 کاربر Online
1061 کاربر online
تاریخچه ی: لرزونک

!لرزونک

این ((دسر)) به دلیل داشتن طبعی سرد برای روزه داران بسیار مناسب است و در سفره ی افطار جلوه ی خاصی دارد.

{picture file=img/daneshnameh_up/c/c9/badam.gif}

طرز تهیه:

- نشاسته را با 2 لیوان آب خیس کرده و پس از ته نشین شدن، آب اضافی آن را خالی می کنیم.
- ((نشاسته))، شکر، 6 لیوان آب، ((گلاب)) را با هم مخلوط کرده و از صافی می گذرانیم.
- از مخلوط مواد همراه با ((زعفران)) در قابلمه ی پیرکس با لعابی می ریزیم، روی حرارت تند می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا به جوش آید.
- پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم می کنیم و آن قدر به هم زدن ادامه می دهیم تا حباب هایی ظاهر شده و غلیظ شود.
- در این مرحله خلال ((بادام)) را به لرزانک اضافه می کنیم، فوراً آن را در ظرف مناسبی می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً سرد شود.
- روی لرزانک را می توان با خلال ((پسته)) تزئین کرد.


تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 سه شنبه 19 مهر 1384 [05:25 ]   7   نفیسه ناجی      جاری 
 سه شنبه 19 مهر 1384 [05:23 ]   6   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 سه شنبه 19 مهر 1384 [05:16 ]   5   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [05:50 ]   4   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [05:01 ]   3   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [04:54 ]   2   نفیسه ناجی      v  c  d  s 
 دوشنبه 18 مهر 1384 [04:48 ]   1   نفیسه ناجی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..