منو
 صفحه های تصادفی
ظهور بشقاب پرنده‌ها
رسانندگی الکترون در خلا بالا
تحلیل تغییر شکل سنگها
آزمایش پس دید
ضد ویروس های کامپیوتر
واکنشهای آلکانها
بیماری MS و راههای مقابله با آن
نقد شبهات به شخصیت پیامبر
مشکلات روانی صرع
زیرخانواده زبان های هند و ایرانی
 کاربر Online
713 کاربر online
تاریخچه ی: قورمه سبزی

!آشنایی
قورمه سبزی از غذاهای معروف سنتی ایرانی است که به دلیل حضور مواد مقوی و ((مواد پروتئین‌دار|پروتئین‌دار)) از جمله ((لوبیا)) و ((گوشت)) در آن ارزش غذایی بالا هم دارد طعم این غذا جوری است با مزاج اکثریت سازگار است. این غذا در عین سادگی تهیه مواد زیادی هم نمی‌خواهد قابل توجه است که در فرهنگ بومی پخت این غذا معیاری برای سنجش سلیقه کدبانوهاست. پزشکان این غذا را برای آنهایی که ((فشار خون)) بالا دارند، توصیه می‌کنند.



::__مواد لازم__::



















__مواد__ ((گوشت)) گوسفند ((لوبیا|لوبیا قرمز)) ((روغن نباتی|روغن)) ((لیمو عمانی)) (خشک) ((نمک)) و ((فلفل))
__مقدار__ 1 کیلو 200 گرم 400 گرم 4 عدد به مقدار لازم

!طرز تهیه
((گوشت)) را مانند ((قیمه)) به قطعات کوچک بریده و می گذاریم بپزد سپس ((لوبیا)) را جداگانه بگذارید بپزد و آب آن را دور بریزید. در ادامه ((سبزی)) را پاک نموده ، شسته و خوب ریز می‌نماییم. برگ‌های ((اسفناج)) را هم شسته و خوب ریز می‌کنیم حالا سبزی و اسفناج‌های خرد شده را در روغن سرخ می‌کنیم.

وقتی چند تفت خورد گوشت را به همراه آب آن و با لوبیای پخته شده در داخل آن ریخته و همه را می گذاریم با حرارت ملایم بپزد در حال پختن ، لیموهای عمانی را با چنگال سوراخ کرده و در آن می‌اندازیم و ((نمک)) و ((فلفل)) را هم به آن اضافه می کنیم. بعد از 20 دقیقه غذا آماده خوردن است.
!نکات قابل توجه
*موقع پخت ((حبوبات)) باید آب آن داغ طوری اضافه کنیم که بعدا لازم به اضافه مجدد آب نباشد. و در حرارت ملایم می‌پزیم.


*سبزیها باید حتما ضدعفونی شوند و نیز نباید زیاد از حد در آب بمانند زیرا در این حالت ((پروتئین)) و ((ویتامین)) سبزی از بین می‌رود. سبزی‌های ریز شده نباید زیاد شسته شوند.


*سبزیها نباید در ((ماکروفر)) پخته شوند، زیرا درجه حرارت ماکروفر باعث از بین رفتن املاح موجود در سبزی می‌شود.


*برای این که رنگ سبزی طبیعی بماند و تغییر رنگی دیده نشود بهتر است درب ظرف را نگذاریم.


*موقع تهیه گوشت باید دقت کنیم تازه باشد و علامت گوشت تازه قرمزی آن است گوشت‌های فاسد رنگشان قرمز کم رنگ یا قرمز مایل به زرد است.
!همچنین ببینید
*((انواع کوفته))
*((انواع رب))
*((انواع شیرنی))
*((انواع خروش))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 چهارشنبه 16 شهریور 1384 [10:07 ]   2   بابک خسروشاهی      جاری 
 پنج شنبه 22 بهمن 1383 [21:17 ]   1   حسین خادم      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..