__شیر خشک__، ماده ی پودر مانندی است که وقتی آن را با ((آب)) مخلوط نمایند، شیر بدست می آید. این نوع ((شیر «ماده غذایی»| شیر)) را معمولاً داخل قوطی های مقوایی بسته بندی می کنند و نگهداری آن از شیر مایع راحت تر است. چون شیر مایع را اگر داخل یخچال نگهداری نکنیم، پس از مدتی ترش می شود؛ در حالی که شیر خشک را برای مدت طولانی می توان نگهداری نمود.
-
__شیر خشک__، م ی ر مننی است که وقی را با ((ب))مخلوط ای یر بدس میید.ایننوع ((یر «ماده ایی»| شیر)) را ولاً دال قوطی های مقواییبسته بندی میکننو نگهدای ن یر معحت ر . چون شیر مایع اگاخل یچل نهداری نکی پ از مدتی ترش مید؛ در حال که شیر خشک ا برای مدت طولانی می وان نهدای نمو.
+
!تهیه شیر خشک />ممولبرای تی ی یر ک، ((شیرپاستوی)) را ا لوای کواخهی بسیررییدارد عور داده وپ، این شیر را ری وه فولادی دای که عاری از هرگونه((میکوب)) ات می پشند. ینقسم یر یر می و و اایکیل هنده ی آن ب صت پورپایین می رید. حال شیر خشک مادها.
-
معمولاً برای تهیه ی شیر خشک، ((شیر پاستوریزه)) را از لوله ای که سوراخ های بسیار ریزی دارد عبور داده و سپس، این شیر را روی ورقه فولادی داغی که عاری از هر گونه ((میکروب)) است می پاشند. در این قسمت، آب شیر تبخیر می شود و اجزای تشکیل دهنده ی آن به صورت پودر پایین می ریزند. حال، شیر خشک آماده است. انواع متفاوت شیر خشک از جمله کم چرب و یا پرچرب موجود می باشد. اگرچه معمولاً ((چربی)) موجود در شیر خشک، سبب ترش شدن سریع آن می شود و بنابراین، اغلب شیر خشک را به صورت بدون چربی عرضه می نمایند.
+
انواع متفاوت شیر خشک از جمله کم چرب و یا پرچرب موجود می باشد. معمولاً ((چربی)) موجود در شیر خشک، سبب ترش شدن سریع آن می شود؛ بنابراین، اغلب شیر خشک را به صورت بدون چربی عرضه می نمایند.
شیر خشک اولین بار در ((قرن بیستم)) تهیه شد و امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. البته هنوز نتوانسته جای شیر را بگیرد.
شیر خشک اولین بار در ((قرن بیستم)) تهیه شد و امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. البته هنوز نتوانسته جای شیر را بگیرد.
از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد