تاریخچه ی:
سالاد مرغ و کرفس
__مواد لازم برای 6 نفر__
1 عدد سینه ی مرغ کوچک پخته و تکه تکه شده
1 بوته ساقه ی کرفس ریز خرد شده
1 لیوان جعفری ریز خرد شده
ا لیوان خیار شور نگینی
200 گرم سس مایونز
¼ لیوان آبلیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم
!طرزتهیه
در ظرف مخصوص سالاد، ((مرغ)) پخته، ((کرفس)) های خرد شده، ((جعفری))، ((پیازچه)) و ((خیارشور)) را با هم مخلوط می کنیم.
((سس)) مایونز ((آبلیمو))؛((نمک)) و ((فلفل)) را به مخلوط مواد می افزاییم و خوب هم می زنیم.
روی سالاد را با مقداری جعفری و پیازچه تزیین می کنیم.
!منبع:
__مجله هنر آشپزی__