| در ظرف مخصوص سالاد، ((مرغ)) پخته، ((کرفس)) های خرد شده، ((جعفری))، ((پیازچه)) و ((خیارشور)) را با هم مخلوط می کنیم. | | در ظرف مخصوص سالاد، ((مرغ)) پخته، ((کرفس)) های خرد شده، ((جعفری))، ((پیازچه)) و ((خیارشور)) را با هم مخلوط می کنیم. |
| ((سس)) مایونز ((آبلیمو))؛((نمک)) و ((فلفل)) را به مخلوط مواد می افزاییم و خوب هم می زنیم. | | ((سس)) مایونز ((آبلیمو))؛((نمک)) و ((فلفل)) را به مخلوط مواد می افزاییم و خوب هم می زنیم. |
| روی سالاد را با مقداری جعفری و پیازچه تزیین می کنیم. | | روی سالاد را با مقداری جعفری و پیازچه تزیین می کنیم. |