منو
 صفحه های تصادفی
مامیران
تکتونیک ایران
خونخواهی از قاتلان امام حسین علیه السلام
جنگ صفین و ماجرای حکمیت
دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه امیر کبیر
تترادیمیت
مبانی کوانتومی جسم سیاه
چگونگی تغییرات نخستین انرژی یونش در یک دوره
استان کردستان
حرکت با توپ و دریبلینگ «فوتبال»
 کاربر Online
685 کاربر online
تاریخچه ی: سالاد

تفاوت با نگارش: 2

Lines: 1-38Lines: 1-41
 +V{maketoc}
 +!تعریف
 +__سالاد__، غذایی است که قبل از ((غذا)) به عنوان پیش غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می شود. اصل لغت سالاد، فرانسوی است که خود ریشه لاتینی دارد.
-
سالاد

__سالاد__، غذایی است که قبل از ((غذا)) به عنوان پیش غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی یا خود، به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می شود. اصل لغت سالاد، فرانسوی است که خود ریشه لاتینی دارد.

معمولاً سالادها مخلوطی از ((سبزیجات)) خام هستند. در سالادهای سبزرنگ، اغلب از سبزیجات سبز برگ مثل انواع ((کاهو))، ((اسفناج))، قاصدک و... استفاده می شود. دیگر موادی که در تهیه سالاد از آنها استفاده می شود عبارتند از:
+معمولاً سالادها مخلوطی از ((سبزیجات)) خام هستند. در سالادهای سبز رنگ، اغلب از سبزیجات سبز برگ مثل انواع ((کاهو))، ((اسفناج))، قاصدک و... استفاده می شود. دیگر موادی که در تهیه سالاد از آنها استفاده می شود عبارتند از:
 *((گوجه فرنگی)) *((گوجه فرنگی))
 *((خیار)) *((خیار))
 *((فلفل سبز)) *((فلفل سبز))
 *((قارچ)) *((قارچ))
 *((پیاز)) *((پیاز))
 *((پیازچه)) *((پیازچه))
 *((هویچ)) *((هویچ))
 *((تربچه)) *((تربچه))
 البته از ((پاستا))، ((زیتون))، ((سیب زمینی)) پخته، ((برنج))، انواع ((گوشت))، ((پنیر))، ((ماکارانی)) و ((ماهی)) هم در تهیه سالادها استفاده می شود. البته از ((پاستا))، ((زیتون))، ((سیب زمینی)) پخته، ((برنج))، انواع ((گوشت))، ((پنیر))، ((ماکارانی)) و ((ماهی)) هم در تهیه سالادها استفاده می شود.
-سالادها معمولاً با انواع سس ها تزئین شده و طعم و مزه خاصی می گیرند (بر حسب سس بکار رفته). از جمله این ((سس)) ها، ((سس مایونز))، ((سس روسی))، ((سس هزار جزیره))، ((روغن زیتون))، ((سس فرانسوی)) و... می باشند. +سالادها معمولاً با انواع سس ها تزئین شده و ((طعم)) و مزه خاصی می گیرند (بر حسب سس به کار رفته). از جمله این ((سس)) ها، ((سس مایونز))، ((سس روسی))، ((سس هزار جزیره))، ((روغن زیتون))، ((سس فرانسوی)) و... می باشند.
 !دیگر انواع سالاد !دیگر انواع سالاد
-در تهیه سالادها به جز سبزیجات سبزبرگ از دیگر مواد غذایی هم استفاده می شود. مثل: +در تهیه سالادها به جز سبزیجات سبز برگ از دیگر مواد غذایی هم استفاده می شود. مثل:
 *((سالاد مرغ)) *((سالاد مرغ))
-*((سالاد تخم مرغ)) +*سالاد تخم مرغ
 *((سالاد میوه)) که در تهیه آن، از میوه های تکه و پوست کنده شده استفاده می کنند. معمولاً آب میوه را هم داخل سالاد می ریزند. *((سالاد میوه)) که در تهیه آن، از میوه های تکه و پوست کنده شده استفاده می کنند. معمولاً آب میوه را هم داخل سالاد می ریزند.
 *((سالاد پاستا)) *((سالاد پاستا))
 *((سالاد ماکارانی)) *((سالاد ماکارانی))
 *((سالاد سیب زمینی)) *((سالاد سیب زمینی))
 *((سالاد تبولی)) حاوی بلغور گندم، جعفری، گوجه فرنگی، خیار، ((آبلیمو))، ((روغن)). *((سالاد تبولی)) حاوی بلغور گندم، جعفری، گوجه فرنگی، خیار، ((آبلیمو))، ((روغن)).
 *((سالاد والدورف)) حاوی سیب، ((کرفس)) و ((خامه)). *((سالاد والدورف)) حاوی سیب، ((کرفس)) و ((خامه)).
 *((سالاد واترگیت)) حاوی ((پسته))، ((آناناس)) له شده، ((پرتقال)) مندرین (نوعی پرتقال که پوست نازکی دارد که بآسانی کنده می شود.) و خامه زده شده. *((سالاد واترگیت)) حاوی ((پسته))، ((آناناس)) له شده، ((پرتقال)) مندرین (نوعی پرتقال که پوست نازکی دارد که بآسانی کنده می شود.) و خامه زده شده.
 !تاریخچه سالاد !تاریخچه سالاد
 درقرون وسطی، پس از اینکه در زمستان، مردم گوشت ((نمک)) زده و ((ترشی)) سبزیجات می خوردند، با آمدن فصل بهار محتاج سبزیجات تازه می شدند.  درقرون وسطی، پس از اینکه در زمستان، مردم گوشت ((نمک)) زده و ((ترشی)) سبزیجات می خوردند، با آمدن فصل بهار محتاج سبزیجات تازه می شدند.
-تاریخ می گوید بدلیل آن که فقرا نسبت به ثروتمندان، سالاد بیشتری مصرف می کردند سالم تر می ماندند؛ آن هم تنها به این دلیل که سبزیجات از گوشت و دیگر فراورده های حیوانی ارزان تربود. در حقیقت سالادها، چه پخته و چه خام حاوی موادی هستند که برای سلامتی، ضروری می باشند، از جمله املاح، ((ویتامین)) ها و دیگر مواد مغذی. بنابراین مصرف بسیار آن توصیه می گردد. +تاریخ می گوید به دلیل آن که فقرا نسبت به ثروتمندان، سالاد بیشتری مصرف می کردند سالم تر می ماندند؛ آن هم تنها به این دلیل که سبزیجات از گوشت و دیگر فراورده های حیوانی ارزانتر بود. در حقیقت سالادها، چه پخته و چه خام حاوی موادی هستند که برای سلامتی، ضروری می باشند، از جمله املاح، ((ویتامین)) ها و دیگر مواد مغذی. بنابراین مصرف بسیار آن توصیه می گردد.

!سالاد تخم مرغ
__سالاد تخم مرغ__، خود به عنوان نوعی ((سس)) برای انواع ((ساندویچ)) مورد استفاده قرار می گیرد. در تهیه آن از ((تخم مرغ)) سفت ریز شده، ((سس مایونز))، ((سس خردل))، ((کرفس)) ریز شده، ((نمک)) و ((فلفل)) استفاده می کنند. ((چربی)) و ((کلسترول)) این سس بسیار بالاست. با این حال هنوز هم بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. در آمریکا، به این سس، ''مایونز تخم مرغ ''می گوین
د.
 +!همچنین ببینید
 +*((انواع سالاد))
 +*((غذاهایی که سریع آماده می شوند))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 جمعه 20 آذر 1383 [20:16 ]   3   حمید حسن نیا      جاری 
 سه شنبه 19 آبان 1383 [11:17 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 شنبه 02 آبان 1383 [06:25 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..