<table align=left>
<tr>
<td>
عکس پیدا نشد
</td>
</tr>
</table>
کلیات گیاه شناسی
درخت زردآلو بومی نواحی چین می باشد و هنوز هم بصورت وحشی در این مناطق می روید این درخت در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت .درخت زردآلو تا ارتفاع 6 متر می رسد برگهای آن مانند قلب نوک تیز و برنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد . گلهای زردآلو درشت و برنگ سفید متمایل به قرمز است .میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان میرسد.هسته زردآلو صاف ، قهو های و یبضی شکل است در داخل هتسه مغز آن قرار درد که طعم آن شیرین و گاهی تلخ می باشد .
ترکیبات شیمیایی:
در صد گرم زردآلوی بدون هسته مواد زیرموجود است .
<table border=0 align=center>
<tr>
<td>
انرژی
</td>
<td>
54 کالری
</td>
</tr>
<tr>
<td>
آب
</td>
<td>
84-81 گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
مواد قندی
</td>
<td>
12-10 گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
پروتئین
</td>
<td>
1 گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
کلسیم
</td>
<td>
18 میلی گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
فسفر
</td>
<td>
23 میلی گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
سدیم
</td>
<td>
1 میلی گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
پتاسیم
</td>
<td>
280 میلی گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
آهن
</td>
<td>
0/5 میلی گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
ویتامین آ
</td>
<td>
2700 واحد
</td>
</tr>
<tr>
<td>
ویتامین ب 1
</td>
<td>
0/03 میلی گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
ویتامین ب 2
</td>
<td>
0/04 میلی گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
ویتامین ب 3
</td>
<td>
0/6 میلی گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
ویتامین ث
</td>
<td>
10 میلی گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
اسید سالسیلیک
</td>
<td>
1/5 گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
مواد نشاسته ای
</td>
<td>
6/35 گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
آلبومین
</td>
<td>
0/45 گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
چربی
</td>
<td>
0/12 گرم
</td>
</tr>
<tr>
<td>
</table>
مغز زردآلو دارای 40% روغن ،مقدری پروتئین ، قند اسانس و ویتامین های A و C و B17 کبالت می باشد . ویتامین B17 که Laetrile و Pangamic acid پانگامیگ اسید نامیده می شودطبق تحقیقات دانشمندان ضد بیماری سرطان و معالج سرطان است واین ویتامین بصورت قرص در اروپا وجود داشته و مصرف می شود ولی متاسفانه فروش آن در کانادا قدغن است زیرا دری مقدر بسیار کمی سیانید می باشد .
خواص داروئی:
<table align=left>
<tr>
<td>
عکس پیدا نشد
</td>
</tr>
</table>
خواص درمانی زردآلو
زردآلو از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است.
- تصفیه کننده خون است
- عروق را باز می کند
- ملین است
- بوی بد دهان را رفع می کند
- تب بر است
- بعلت داشتن کبالت برای کم خونی مفید است
- روم مفاصل را برطرف می کند
- ضد نرمی استخوان است
- برای قلیایی کردن بدن مفید است خواص درمانی هسته وبرگ زردآلومغز هسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و برگ و گل آن سرد و خشک است .
1- مغز آن تقویت کننده قوای جنسی است
2-روغن مغز هسته را اگر در گوش بچکانید صداهای گوش را از بین برده و سنگینی گوش را درمان می کند .
3-روغن مغز هسته برای نرم کردن پوست مفید است
4-روغن مغز هسته اگر تلخ باشد کشنده کرم معده و روده است
5-روغن تلخ هسته ورم معقد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می کند.
6-دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است
7-برای تسکین گوش درد چند قطره از دم کرده برگ زردآلو را در گوش بچکانید .
طرز استفاده:
به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید
مضرات : زردآلو بطور کلی دیر هضم ، ثقیل و نفاخ است . شاخاص سالخورده و کودکان باید از زیاد خوردن آن احتراز کنند . همیشه باید زردآلو را قبل از غذا خورد و همراه با آن هسته آنرا نیز تناول نمود زیرا هسته زردآلو ضد نفخ بوده و هضم آنرا آن آسان می سازد .