- | <table align=left> <tr> <td> {picture file=img/daneshnameh_up/GouMir02.jpg} </td> </tr> </table>
V{maketoc} __''کلیات گیاه شناسی__''
درخت زردآلو بومی نواحی چین می باشد و هنوز هم بصورت وحشی در این مناطق می روید این درخت در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت .درخت زردآلو تا ارتفاع 6 متر می رسد برگهای آن مانند قلب نوک تیز و برنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد . گلهای زردآلو درشت و برنگ سفید متمایل به قرمز است .میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان میرسد.هسته زردآلو صاف ، قهو های و یبضی شکل است در داخل هتسه مغز آن قرار درد که طعم آن شیرین و گاهی تلخ می باشد . />
! رکیت یمیایی: />
در صد گر ردلوی دون هته اد موود است . /><table border=0 align=center> <tr> <td> انژی /></td> /><td> />54 کالی </td> </tr> <tr> <td>
/></td> <td> 84-81 ر </td> </tr> <tr> <td> مواد ندی /></td> /><td> 12-10 گ /></td> </tr> <tr> <td> پروین </td> /><td> 1 رم </td> /></tr> <tr> /><td> />کلیم </td> <td> 18 می م </td> /></tr> <tr> <td> فر /></td> <td> 23 میل گرم </td> /></tr> /><tr> <td> سی </td> <td> 1 میلی رم </td>r /></tr> <tr> <td> >پتاسیم </td> /><td> 280 میلی گرم </td> </tr><br /><tr> ><td> آهن <br /></td><br /><td> 0/5 میی گر </td> /></tr> /><tr> <td> ویتامین </td> <td> 2700 و /></td> /></tr> /><tr> /><td> ویاین 1 </td> <td> 0/03 یلی گرم </td> </tr> <tr> <td> ویامین ب 2 </td> <td> 0/04 یی گرم /></td> </tr> /><tr> /><td> یتامین 3 </td> <td> 0/6 میلی ر /></td> </tr> <tr> <td> ویتامین </td> <td> 10 میی گر </td> </tr> <tr> <td> اید اییک </td> <td> 1/5 گرم /></td> /></tr> /><tr> <td> مود نسته ای </td> <td> 6/35 گرم /></td> /></tr> /><tr> /><td> آلبومین /></td> /><td> 0/45 گ /></td> </tr> <tr> <td> چری </td> <td> 0/12 ر </td> </tr> <tr> <td> </table>
م زردآلو ارای 40% ،مدری پروتین قند ان ویین های A C و B17 کت می بد . ویامین B17 ه Laetrile و Pangamic acid پای اید یده می شطب قیات ادان د یمای ران معال رطان ست این یتامی بو قرص د اروپا د داته و مف می ود ولی ماسانه فش آن در کانا دغن است زیر ی ر بیر کی سیانید می اد .
! خا اوی: <br /><table align=left>r /><tr> <td>r />{picture file=img/daneshnameh_up/apricot.jpg} </td> ></tr> </table>
__''واص دری دلو__''
لو ا ط دی ایران رد و ات.
/>#یه کننه ون ت />#رو را ا ی کند #ملین ا #بوی ب ها ا ر می کند # ا #عت دات کبال ری ک ونی ی است #روم مف ا بررف می ک /># ضد نری ستخا ا #ای لییی ک ن مفید ات و درنی هست وبر زردلوم سته ا ر ی ای رم و ک و رگ و ل ن رد و خشک ا .
1- م ن تقوی کننده قوی سی است 2-رون مز هه ر اگر در گو چکاید دای و را از بین رده و نگینی و ا دران می کند . 3-رو ز هه ری نرم کردن پو مفی ا 4-رون ز ت ر ت با کن ک مه و روه ا 5-ون ل سه و د ا ین بر و گ مانه ا خرد ی کد. />6-دم کر بگ زردلو برای ق ال مفید ا 7-رای تکین و در چند قر ا دم کره ر رو ا در گوش چکاید .
! رز ااده:
ه مث خه پیچی گیاان دارویی بری یماری ود نر جعه نایی />مرا : ردآلو طر کی دیر ، ثیل و نف است . شاخاص الود کودکان ی ا یا خود ن احترز کن . همی بای زردلو را از ذا ود و هماه ا ه نا یز تناول نمود یا هه رآلو ضد نف وه ه نا سا ی ا .
|
+ | !کلیات گیاه شناسی ((زردآلو|درخت زردآلو)) بومی چین میباشد و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق میروید. این درخت در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت. درخت زردآلو تا ارتفاع 6 متر میرسد. برگهای آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد میباشد. گلهای زردآلو درشت و به رنگ سفید متمایل به قرمز است. align=left>
{picture=zardalo1.JPG jpg height=200 width=200}
|
میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان مرسد. هسته زردآلو صاف ، قهوهای و یبضی شکل است در داخل هسته مغز آن قرار دارد که طعم آن شیرین و گاهی تلخ میباشد. مغز رلو ارای 40 درصد رغن مقدری پوتئین د ، انس و ویتامینهی A و C و کبال میباشد. !وص ارئی !!خواص درانی میوه زردآلو *تصفیه ننه ن است. *عروق باز میکند. *ملین است. *بوی ب دهان را رفع میکند. *تببر است. *به علت داشتن ((کبال)) برای ((بیماری کمخنی|مونی)) مفید است. *ورم مفص را برطرف مین. *ضد نرمی اسخوا است. *برای قلیایی ردن بدن مفید است. <table align=left> <tr> <td> {picture=zardalo2.JPG jpg height=200 width=200} </td>
|