/> />
>>
!ترکیبات شیمیایی />انبه دارای موادی مانند ((اسید بنزوئیک)) Benzoic Acid ،‌ ((اسید سیتریک)) Citric Acid و Puri yellow Dye که ماده زرد رنگی است میباشد. انبه در حدود 15 درصد تانن دارد. هسته انبه دارای چربی زیاد و ((نشاسته)) و ((اسید گالیک)) Gallic Acid است..
!ا داروئی
خواص میوه انبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و نارس آن سرد و خشک است. انبه نارس تولید کننده بلغم و سودا در بدن میباشد.
*انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است.
*انبه تقویت کننده قوای جنسی است.
*رنگ صورت را درخشان میکند.
*دهان را خوشبو میکند.
*ادرارآور است.


*((یبوست)) را برطرف میکند.
*انبه دارای مقدر زیادی اسید گالیک است. بنابراین ((ستگا گرش)) را ضد عفونی و تمیز میکند.
*انبه تمیز کننده خون میباشد.
*خوردن انبه بوی بد بدن را از بین میبرد. />


    
 منو
 کاربر Online
292 کاربر online
تاریخچه ی: انبه «داروئی»

تفاوت با نگارش: 3

Lines: 1-66Lines: 1-81
 !کلیات گیاه شناسی !کلیات گیاه شناسی
-
انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و مالزی و برمه می باشد ولی هم اکنون در تمام مناق استوایی و حاره کشت می شود . انبه از 4000 سال پیش وجود داشته است .برگهای این درخت نیزه ای شکل ، گلهای آن زرد یا قرمز رنگ و بصورت خوشه ای وجود دارد . میوه آن که انبه یا منگو نامیده می شود بیضوی شکل و دارای طعمی مطبوع وشیرین بوده و دارای هسته ای نسبتا بزرگ است . انبه در اوائل ماه می می رسد و تا اوائل سپتامبر موجود است .

__ترکیبات شیمیایی:__ انبه دارای موادی مانند اسید بنزوئیک Benzoic Acid اسید سیتریک Citric Acid و پیوری یلو دری Puri yellow Dye که ماده زرد رنگی است می باشد . انبه در حدود15% تانن درد . هسته انبه دارای چربی زیاد و نشاسته و اسید گالیک Gallic Acid است .در صد گرم انبه مواد زیر موجود است :
رژی
45ک
الی
ب
80
رم
نش
استه
12 گرم
پ
روتئین
0/5 گرم
چربی
0/15 گرم
کلسیم
6 گرم
فسفر
9 میلی گرم
آهن
0/15 میلی گرم
ویتامین آ
3500 واحد
ویتامین ب 1
0/4 میلی گرم
ویتامین ب 2
0/35 میلی گرم
ویتامین ب 3
0/6 میلی گرم
ویتامین ث
میلی گرم


__خواص داروئی: __
خواص میوه انبهانبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و نارس آن سرد و خشک است . انبه نارس تولید کننده بلغم و سودا در بدن می باشد .
#انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است .
#انبه تقویت کننده قوای جنسی است .
#رنگ صورت را درخشان می کند .
#دهان را خوشبو می کند .
#ادرار آور است .
#یبوست را برطرف می کند .
#انبه دارای مقدر زیادی اسید گالیک است . بنبراین یست م را ضد عفونی و تمیز می کند .
#انبه تمیز کننده خون می باشد .
#خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می برد .
#انبه حرارت بدن را کاهش می دهد و تب را پائین می آرود .
#برای رفع اسهال مفید است .
#خوردن انبه ، سردرد ، تنگی نفس و سرفه را از بین می برد .
#برای درمان بواسیر مفید است .
#عطش را برطرف می کند.
#انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آنرا با سکنجبین بخورند .خواص مغز هسته انبه انبه دارای هسته بزرگی است که در وسط آن مغز آن قرار درد که بجای مغز بادام می توان از آن در شیرینی جات استفاده کرد .

مغز هسته انبه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است .
#
خوردن مغز هسته اسهال را برطرف می کند .
#برای معالجه سرمخوردگی مصرف می شود .
#سرفه های سخت را درمان می کند .
#درمان کننده بواسیر خونی است .
#خانم هائیکه دچر خونریزی از رحم می باشند و یا بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند برای رفع آن باید از مغز انبه استفاده کنند .
#مغز هسته انبه کرم کش و ضد اسهال است .
#برای تسکین آسم و تنگی نفس مفید است .
#ضد استفراغ است .

__دیگر خواص درخت انبه:__ 1.گل انبه سرد و خشک است و اسهال را رفع می کند .2.اگر شکوفه درخت انبه را خشک کرده و هر روز حدود 3 گرم آنرا با 10 گرم شکر بخورند سرعت انزال را معالجه می کند .3.صمغ درخت انبه را با روغن و آبلیمو مخلوط کنید برای ناراحتی های پوست مفید است .4.برای برطرف کردن ریزش مو ، آب برگهای درخت انبه را روی سر بمالید .5.برای تقویت دندان و لثه دم کرده برگ درخت انبه را مضمضه کنید .

__رز استاد:__ به مبحث نسه یچی گیاهان دارویی رای بیاری ورد نر مراجع ایید
__مرات :__ م انبه رای ی از افراد ت اس و مکن اس ایاد ارش دل نائید .ار ون انبه ایجاد نف بند باید نرا ب زنیل خورد .

+انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر میرسد. منشا انبه هند و مالزی و برمه میباشد ولی هم اکنون در تمام مناطق استوایی و حاره کشت میشود. انبه از 4000 سال پیش وجود داشته است. برگهای این درخت نیزهای شکل ، گلهای آن زرد یا قرمز رنگ و به صورت خوشهای وجود دارد. میوه آن که انبه یا منگو نامیده میشود بیضوی شکل و دارای طعمی مطبوع و شیرین بوده و دارای هستهای نسبتا بزرگ است. />

/> dir align = left> />
/>{img src=img/daneshnameh_up/6/68/manguier1.JPG} />





{img src=img/daneshnameh_up/1/12/manguier2.JPG}

*انبه حرارت بدن را کاهش میدهد و تب را پائین میآورد.
*برای رفع ((اسهال)) مفید است.
*خوردن انبه ، ((سردرد)) ، ((تنگی نفس)) و ((سرفه)) را از بین میبرد.
*برای درمان ((بواسیر)) مفید است.
*عطش را برطرف میکند.
*انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آن را با ((سکنجبین)) بخورند.
!
خواص مغز هسته انبه />انبه دارای هسته بزرگی است که در وسط آن مغز آن قرار درد که به جای مغز بادام میتوان از آن در شیرینیجات استفاده کرد.
*خوردن مغز هسته اسهال را برطرف میکند.
*برای معالجه ((سرماخوردگی)) مصرف میشود.
*سرفههای سخت را درمان میکند.
*درمان کننده بواسیر خونی است.
*خانمهایی که دچار خونریزی از رحم میباشند و یا بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند برای رفع آن باید از مغز انبه استفاده کنند.
*مغز هسته انبه کرم کش و ضد اسهال است.
*برای تسکین ((آسم)) و تنگی نفس مفید است.
*ضد استفراغ است.
>
>





{img src=img/daneshnameh_up/e/eb/manguier3.JPG}

!
دیگر خواص درخت انبه
*
گل انبه سرد و خشک است و اسهال را رفع میکند.
*
اگر شکوفه درخت انبه را خشک کرده و هر روز حدود 3 گرم آن را با 10 گرم شکر بخورند سرعت انزال را معالجه میکند.
*
صمغ درخت انبه را با روغن و آبلیمو مخلوط کنید برای ناراحتیهای پوست مفید است.
*
برای برطرف کردن ریزش مو ، آب برگهای درخت انبه را روی سر بمالید.
*
برای تقویت دندان و لثه دم کرده برگ درخت انبه را مضمضه کنید.
!مضرات
هم انبه برای بعضی از افراد سخت است ممکن است ایجاد خارش دمل نمائید. اگر خون انبه ایجاد نفخ بکند باید آن را با زنجبیل خورد.
!
مباحث مرتبط با عنوان




>

||
((آرتیشو «داروئى»))|((آقطی سیه «دارئی»))|((آوادو «داروئی»))|((اسطوخودوس «داروئی»))|((اسفاج «داروئی»))|((انار «داروئی»))|((هویج «داروئی»))|((انجیر «داروئی»))|((انگور «داروئی»))|((باباآدم «داروئی»))
((بابون
ه «بابونه»))|((بادام «داروئی»))|((بادام زمینی «اروئی»))|((بادمجان «داروئی»))|((باقلا «داروئی»))|((برنج «داروئی»))|((بوط «داروئی»))|((به «دارئی»))|((پسته «داروئی»))|((پرتقال «داروئی»)) />((پیاز «داروئی»))|((تخم کتان «اروئی»))|((ترب و تربچه «داروئی»))|((تمبر هندی «داروئی»))|((توس «داروئی»))|((جعری «دارئی»))|((ج «داروئی»))|((جودوسر «داروئی»))|((چای کوهی «داروئی»))|((چغندر «داروئی»))
((اک شیر «داروئی»))|((ختمی «داری»))|((خرما «دارئی»))|((خیار «داروئی»))|((دارین «داروئی»))|((دم اسب «داروئی»))|((ذرت «داروئی»))|((رازیانه «اروئی»))|((روناس «داروئی»))|((خواص ویی ریحان))|
((
زرد آلو «داروئی»))|((زردچوبه «داروئی»))|((زرشک «داروئی»))|((زعفران «داروئی»))|((زنجبیل «روئی»))|((زوفا «داروئی»))|((زیتون «داروئی»))|((زیره سز «داروئی»))|((سنبل اطیب «داروئی»))|((سیب «داروئی»))
((سیب ز
مینی «داروئی»))|((سی «داروئی»))|((اه پسند وشی «داروئی»))|((شبدر رمز «دارئی»))|((شلغم «داروئی»))|((شنبیله «داروئی»))|((شوید «داروئی»))|((شیرین بیان «اروئی»))|((صبر رد «داروئی»))|((عدس «داروئی»))
((علف هفت ب
ند «داروئی»))|((عناب «داروئی»))|((فندق «داروئی»))|((قاصدک «داروئی»))|((قهوه «داروئی»))|((کاهو «داروئی»))|((کدو «داروئی»))|((کنجد «داروئی»))|((کوشاد «داروئی»))|((گاوزبان «داروئی»))
((گردو «داروئی»))|((گریپ
فوت «داروئی»))|((گزنه «داروئی»))|((گشنیز «داروئی»))|((گلابی «داروئی»))|((وجه فرنگی «داروئی»))|((لوبیا «داروئی»))|((لوبیای سویا «داروئی»))|((لیمو رش «دارئی»))|((ماروبه «داروئی»))
((م
امیران کبی «داروئی»))|((موز «داروئی»))|((میخک «داروئی»))|((خواص دارویی نگیل))|((نخود «داروئی»))|((نعناع «داروئی»))|((هل «داروئی»))|((هلو «داروئی»))|((هندوانه «داروئی»))|
||
>

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 پنج شنبه 23 شهریور 1385 [04:32 ]   8   سمیه فارابی اصل      جاری 
 یکشنبه 18 بهمن 1383 [08:28 ]   7   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 18 بهمن 1383 [08:12 ]   6   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 18 بهمن 1383 [08:06 ]   5   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 18 بهمن 1383 [07:57 ]   4   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 18 بهمن 1383 [06:58 ]   3   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 18 بهمن 1383 [06:49 ]   2   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 
 یکشنبه 18 بهمن 1383 [06:43 ]   1   فاطمه عیوضی      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..