| |
| | | |
| | | | | |
- | {picture file=img/daneshnameh_up/3/35/GOOSHT.gif} |
+ | {picture=GOOSHT.gif} |
| | | |
| | | |
| | | | |
|
| * 2 کیلوگرم استخوان گاو تکه شده | | * 2 کیلوگرم استخوان گاو تکه شده |
| * 2 عدد هویج متوسط ساطوری شده | | * 2 عدد هویج متوسط ساطوری شده |
| * 1عدد تره فرنگی حلقه شده | | * 1عدد تره فرنگی حلقه شده |
| *1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده | | *1عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده |
- | -فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای 220 درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم. -روی سینی فر تکه های استخوان ((گاو)) را گذاشته و به مدت 20 دقیقه آن را در فر قرار می دهیم. -((پیاز))، ((هویج))، ((تره فرنگی)) و ((کرفس)) را در کنار استخوان های گاو می گذاریم و دوباره به مدت 20 دقیقه سینی را در فر قرار می دهیم. -بعد از گذشت این مدت موادی که روی سینی فر گذاشته بودیم درون قابلمه ای می ریزیم (بجز چربی جمع شده در سینی) ((برگ بو ))، ((فلفل))، ((ریحان))، ((جعفری)) و آب سرد را به آن اضافه می کنیم و به مدت 3 تا 4 ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا جا بیفتد. -بعد از گذشت این مدت، آب درون قابلمه را از یک صافی بسیار ریز عبور می دهیم و در کاسه ای می ریزیم. -مواد جامد را نیز داخل صافی می ریزیم تا مایعات اضافی آن خارج شود. -مایعات اضافی را پس از گذراندن از صافی به آب درون کاسه می افزاییم. -کاسه را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم و پس از این مدت، چربی اضافی را که روی آن جمع شده برمی داریم؛ اینک حدود 3 لیتر آب گوشت داریم که برای تهیه ی انواع ((سوپ)) بسیار مناسب است. |
+ | *فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای 220 درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم. *روی سینی فر تکه های استخوان ((گاو)) را گذاشته و به مدت 20 دقیقه آن را در فر قرار می دهیم. *((پیاز))، ((هویج))، ((تره فرنگی)) و ((کرفس)) را در کنار استخوان های گاو می گذاریم و دوباره به مدت 20 دقیقه سینی را در فر قرار می دهیم. *بعد از گذشت این مدت موادی که روی سینی فر گذاشته بودیم درون قابلمه ای می ریزیم (بجز چربی جمع شده در سینی) ((برگ بو ))، ((فلفل))، ((ریحان))، ((جعفری)) و آب سرد را به آن اضافه می کنیم و به مدت 3 تا 4 ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا جا بیفتد. *بعد از گذشت این مدت، آب درون قابلمه را از یک صافی بسیار ریز عبور می دهیم و در کاسه ای می ریزیم. *مواد جامد را نیز داخل صافی می ریزیم تا مایعات اضافی آن خارج شود. *مایعات اضافی را پس از گذراندن از صافی به آب درون کاسه می افزاییم. *کاسه را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم و پس از این مدت، چربی اضافی را که روی آن جمع شده برمی داریم؛ اینک حدود 3 لیتر آب گوشت داریم که برای تهیه ی انواع ((سوپ)) بسیار مناسب است. |
| !فریزری کردن عصاره ی گوشت | | !فریزری کردن عصاره ی گوشت |