- | معمولاً اسنک ها را طوری تهیه می کنند که نسبت به غذاهای طبیعی، مدت زمان نگهداری آنها طولانی تر بوده و زود فاسد نشوند. بنابراین اغلب، ((مواد نگهدارنده))، ((شیرین کننده)) و دیگر مواد افزودنی دلخواه همچون ((شکلات))، ((بادام زمینی)) و انواع اسانس ها به آنها اضافه می کنند. در طبقه بندی غذاها، غذاهایی که تحت نام اسنک تهیه می شوند در قسمت ((غذاهای فاقد مواد مغذی «junk food»)) قرار می گیرند. این نوع غذاها ارزش غذایی نداشته و در ((تغذیه)) و ((سلامتی)) افراد هم، نقشی ایفا نمی کنند. |
+ | معمولاً اسنک ها را طوری تهیه می کنند که نسبت به غذاهای طبیعی، مدت زمان نگهداری آنها طولانی تر بوده و زود فاسد نشوند. بنابراین اغلب، ((مواد نگهدارنده))، ((شیرین کننده)) و دیگر مواد افزودنی دلخواه همچون ((شکلات))، ((بادام زمینی)) و انواع اسانس ها را به آنها اضافه می کنند. در طبقه بندی غذاها، غذاهایی که تحت نام اسنک تهیه می شوند در قسمت ((غذاهای فاقد مواد مغذی)) «junk food» قرار می گیرند. این نوع غذاها ارزش غذایی نداشته و در ((تغذیه)) و ((سلامتی)) افراد هم، نقشی ایفا نمی کنند. |
- | هر ساله، کارخانجات تولید کننده انواع غذاهای اسنکی همچون کارخانجات ایالات متحده آمریکا، میلیاردها دلار نصیبشان می شود. بازار فروش محصولات اسنکی بسیار وسیع است و هر شرکتی سعی دارد تا سهم بیشتری از این بازار را به چنگ آورد. به دنبال آن، تبلیغات گسترده برای راضی کردن مشتریان به خرید این محصولات وجود دارد. |
+ | هر ساله، کارخانجات تولید کننده انواع غذاهای اسنک همچون کارخانجات ایالات متحده آمریکا، میلیاردها دلار نصیبشان می شود. بازار فروش محصولات اسنکی بسیار وسیع است و هر شرکتی سعی دارد تا سهم بیشتری از این بازار را به چنگ آورد. به دنبال آن، تبلیغات گسترده ای برای راضی کردن مشتریان به خرید این محصولات وجود دارد. |
| غذاهای اسنک بسیار بیشتر از غذاهای مغذی مثل ((میوه))، ((سبزیجات))، ((گوشت)) و ((لبنیات)) تبلیغ می شوند و اغلب تبلیغات تلویزیونی برای خرید انواع اسنک ها طراحی شده است. | | غذاهای اسنک بسیار بیشتر از غذاهای مغذی مثل ((میوه))، ((سبزیجات))، ((گوشت)) و ((لبنیات)) تبلیغ می شوند و اغلب تبلیغات تلویزیونی برای خرید انواع اسنک ها طراحی شده است. |
| *((پاپ کورن «ذرت بو داده»)) | | *((پاپ کورن «ذرت بو داده»)) |