تاریخچه ی:
کارشناس صنایع کشاورزی
تفاوت با نگارش: 1
| V{maketoc} | | V{maketoc} |
| !معرفی | | !معرفی |
| متصدیان این شغل تحت نظارت کلی عهده دار مطالعه و بررسی و یا سرپرستی فعالیتهای مربوط در زمینه های مختلف تهیه طرحهای ((توسعه)) و ایجاد صنایع غذایی، امر بسته بندی ((فرآورده)) های غذایی و دامی و طرح های ایجاد و توسعه کشتارگاهها و ((سردخانه)) ها و ((سیلو))ها و تهیه آمار و اطلاعات مربوط به صنایع غذایی و تعیین ظرفیت و بازدهی صنایع مزبور می باشد. | | متصدیان این شغل تحت نظارت کلی عهده دار مطالعه و بررسی و یا سرپرستی فعالیتهای مربوط در زمینه های مختلف تهیه طرحهای ((توسعه)) و ایجاد صنایع غذایی، امر بسته بندی ((فرآورده)) های غذایی و دامی و طرح های ایجاد و توسعه کشتارگاهها و ((سردخانه)) ها و ((سیلو))ها و تهیه آمار و اطلاعات مربوط به صنایع غذایی و تعیین ظرفیت و بازدهی صنایع مزبور می باشد. |
- | !!نمونه وظایف | |
| + | !!نمونه وظایف |
| *مطالعه و تهیه طرح های توسعه و ایجاد صنایع غذایی یا تبدیلی و مطالعه در امور بسته بندی فرآورده های غذایی و دامی. | | *مطالعه و تهیه طرح های توسعه و ایجاد صنایع غذایی یا تبدیلی و مطالعه در امور بسته بندی فرآورده های غذایی و دامی. |
| *مطالعه و نحوه تبدیل فرآورده های دامی یا غذایی و مواد نیمه خام قابل مصرف در بازار. | | *مطالعه و نحوه تبدیل فرآورده های دامی یا غذایی و مواد نیمه خام قابل مصرف در بازار. |
| *مطالعه روش های جدید در امر تبدیل فرآورده های غذایی و دامی و مطالعه طرحهای ایجاد و توسعه کشتارگاهها و سردخانه ها و سیلوها در سراسر کشور با توجه به احتیاجات هر منطقه. | | *مطالعه روش های جدید در امر تبدیل فرآورده های غذایی و دامی و مطالعه طرحهای ایجاد و توسعه کشتارگاهها و سردخانه ها و سیلوها در سراسر کشور با توجه به احتیاجات هر منطقه. |
| *تهیه آمار و اطلاعات مربوط به صنایع غذایی و تعیین ظرفیت و بازدهی صنایع مذکور در سراسر کشور. | | *تهیه آمار و اطلاعات مربوط به صنایع غذایی و تعیین ظرفیت و بازدهی صنایع مذکور در سراسر کشور. |
| *مطالعه روشهای جدید بهداشتی کشتار. | | *مطالعه روشهای جدید بهداشتی کشتار. |
| *بررسی و تنظیم طرح های توسعه و ایجاد صنایع غذایی یا تبدیلی در قالب برنامه های جامع اقتصادی. | | *بررسی و تنظیم طرح های توسعه و ایجاد صنایع غذایی یا تبدیلی در قالب برنامه های جامع اقتصادی. |
| *ایجاد هماهنگی در اجرای طرح ها وبرنامه ها و صدور دستورالعمل های اجرایی لازم. | | *ایجاد هماهنگی در اجرای طرح ها وبرنامه ها و صدور دستورالعمل های اجرایی لازم. |
| *برآورد احتیاجات غذایی و مواد مصرفی و نیز برآورد نیروی انسانی و وسایل مورد نیاز. | | *برآورد احتیاجات غذایی و مواد مصرفی و نیز برآورد نیروی انسانی و وسایل مورد نیاز. |
- | !بازار کار | |
| + | !بازار کار |
| متقاضیان تصدی این شغل پس از فراغت از تحصیل می توانند در: | | متقاضیان تصدی این شغل پس از فراغت از تحصیل می توانند در: |
| *وزارت جهادکشاورزی | | *وزارت جهادکشاورزی |
| *وزارت بازرگانی | | *وزارت بازرگانی |
| *سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور | | *سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور |
| اشتغال یابند. | | اشتغال یابند. |
- | !شرایط احراز | |
| + | !شرایط احراز |
| *دانشنامه لیسانس و فوق لیسانس یا دکترا در یکی از رشته های صنایع کشاورزی، مهندسی کشاورزی با گرایش علوم و صنایع غذایی، مهندسی منابع طبیعی با گرایش علوم و صنایع چوب و کاغذ و یا در یکی از رشته های تغذیه، ((شیمی))، قندسازی، فرآورده های دامی و طی دوره آموزشی مربوط. | | *دانشنامه لیسانس و فوق لیسانس یا دکترا در یکی از رشته های صنایع کشاورزی، مهندسی کشاورزی با گرایش علوم و صنایع غذایی، مهندسی منابع طبیعی با گرایش علوم و صنایع چوب و کاغذ و یا در یکی از رشته های تغذیه، ((شیمی))، قندسازی، فرآورده های دامی و طی دوره آموزشی مربوط. |
| *گواهینامه فوق دیپلم در یکی از رشته های تکنولوژی مواد غذایی، ((تکنولوژی)) تولیدات دامی و یا یکی از رشته های تغذیه، شیمی، قندسازی، صنایع قند، فرآورده های دامی و طی دوره آموزشی و کسب تجارب لازم. | | *گواهینامه فوق دیپلم در یکی از رشته های تکنولوژی مواد غذایی، ((تکنولوژی)) تولیدات دامی و یا یکی از رشته های تغذیه، شیمی، قندسازی، صنایع قند، فرآورده های دامی و طی دوره آموزشی و کسب تجارب لازم. |