__سستارتار__، نوعی ((سس ))سفید غلیظ است که از ((سس مایونز)) و ((سبزیجات)) ریز شده (معمولاً ((ترشی خیار)) و یا ((پیاز)) ) تهیه می شود. از این نوع سس برای چاشنی انواع خوراک های ((ماهی)) ، بخصوص ((ماهی)) و ((سیب زمینی سرخ کرده)) استفاده می شود. این سس را نباید با ((کرم تارتار)) اشتباه گرفت. سس تارتار از خانواده ی سس مایونز می باشد. !همچنین ببینید: *(( سس)) *(( سس تنوری)) *((سس کچاپ)) *((سس سالسا)) *(( سس بشامل)) *((سس قارچ)) *((سس مایونز)) *(( سس سیب)) *(( سس بیور بلنک)) *(( سس سویا)) *(( سس بادام زمینی)) *((سس گوجه فرنگی))
از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد