منو
 کاربر Online
1350 کاربر online

ساگو

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم گیاهی
(cached)

ساگو
Sagou


نوعی ماده نشاسته ای است که از مغز ساقه بعضی درختان نخل مانند Metroxylon Rumphii و یا Raphia pedunculata تهیه می گردد. برای اینکار پس از قطع درخت مغز ساقه آنرا له کرده در آب باز می کنند و به صورت خمیر در می‌آورند و عاری از ناخالصی می نمایند سپس از غربالی می گذرانند و دانه هایی به ابعاد تقریباً مساوی بدست می آورند که آنها را بر روی صفحات فلزی مخصوص خشک می کنند ساگو ماده ای است سفید رنگ یا مایل به خاکستری یا مایل به گلی و به قطر 1 تا 8 میلی متر که به علت سهل الهضم بودن به مصارف تغذیه اطفال می رسد.


تعداد بازدید ها: 9821


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..