جمعه 10 فروردین 1403 |
كاربر مهمان
|
ورود
تمام سایت
صفحات دانشنامه
دیگر سایتها
گالری های تصویر
تصاویر
فایلها
انجمن
جستجو در عنوان
عنوان دقیق
در متن
منو
خانه دانشنامه
دانشنامه
صفحه های تصادفی
آخرین تغییرات
رتبه بندی ها
زمین تمرین
انجمن
انجمن ها را فهرست کن
رتبه بندی ها
گالری تصویر
گالری ها
رتبه بندی ها
گالری فایل
گالری ها را فهرست کن
رتبه بندی ها
صفحه های تصادفی
طبقه بندی کلی فیزیک
نقاط داغ
بطحاء - ابطح، وادی محصّب
تولید انرژی الکتریکی سه فاز
فلسفه هایی از اخلاق
زروانی
تولید چند دوربینه در تلویزیون
تسلیت شیعیان کوفه در ارتحال امام حسن علیه السلام
اوکراین
طبقه بندی سنگهای آتشفشانی
کاربر Online
1159 کاربر online
گروههای غذایی
آنچه به اینجا پیوند دارد...
تغذیه
غذا
لاغری
علم غذا
علوم طبیعت
>
علوم پزشکی (طب)
>
تغذیه
مقدمه
گروه نان ، غلات ، برنج ، انواع ماکارونی و رشته فرنگی
سبزیها
گروه میوه
گوشت، ماکیان ، ماهی ، نخود و لوبیا «حبوبات» ، تخم مرغ و آجیل
گروه شیر،ماست ،پنیر ، کشک ، دوغ
نکته در مورد گروههای غذایی
تعداد بازدید ها: 44204
تاریخچه
ارسال توضیح جدید
عنوان
الزامی
صورتک ها
توضیح
توجه:
از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد