منو
 کاربر Online
535 کاربر online

کپی بارا

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم جانوری > مهره داران
(cached)


img/daneshnameh_up/e/ea/Javande2.jpg


این حیوان با وزن 66 کیلوگرم (145 پوند)بزرگترین جونده دنیاست که در دریاچه ها ورودخانه های آمریکای جنوبی زیست می کنند آنها شناگران بسیار قهاری هستند و با شرایط زیر آب کاملا" سازگاری دارند آنها می توانند کاملا" در زیر آب قرار گیرند و فقط چشمها گوشها و سوراخهای دماغ را در بالای سطح آب نگه دارند این جانوران حیوانات اجتماعی هستند و درگروههای 15 تایی زندگی می کنند.

منبع:

  • DK multi media


تعداد بازدید ها: 8213


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..