منو
 کاربر Online
1152 کاربر online

کافور طبیعی

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم گیاهی
(cached)

کافور طبیعی
Camphre natural


کافور راست C. doit
کافور ژاپن C. da japon
که از درخت Cinnamomun camphora (L.) به دست می آید
نوعی افی سینال است و اختصاصات آن به شرح زیر می باشد.
کافور راست ( کافور طبیعی) و تصفیه شده، به صورت قطعاتی شبیه قطعات نان و به وزن یک تا 3 کیلوگرم، به بازارهای داروئی عرضه می شود. حالت توده ای، بی رنگ، شفاف ( سفید صدفی ) قابل خرد شدن و تبدیل به ذرات کوچک دارد. با ناخن خط بر می دارد. در محل شکستگی، شفاف جلوه می کند و اصولاً ظاهری متبلور دارد. بوی آن قوی، ناقد و مشخص و طعم آن گرم و سوزاننده است. وزن مخصوص برابر 992/. در گرمای 15 درجه دارد. درحرارت 75 درجه ذوب می شود. ضمناً در گرمای معمولی ( گرمای اطاق) تبخیر می گردد و پس از مرطوب شدن با الکل نیز به سهولت به صورت ذرات ریز در می آید. قابلیت اشتعال دارد. کافور طبیعی با آنکه به مقدار بسیار کم در آب ( یک قسمت در 840 قسمت آب ) حل می شود. معهذا آب، شدیداً بوی کافور و طعم آنرا پیدا می کند. اگر درآب گازکربنیک دار وارد شود، به مقادیر زیاد در آن حل می گردد.
کافور در 65/. قسمت الکل 95 درجه حل می شود و اگر به این محلول الکلی آب اضافه گردد، به صورت گرد یا ذرات ریز و مدور رسوب می نماید magistere du camphre



تعداد بازدید ها: 27383


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..