منو
 صفحه های تصادفی
منطق روایت
رشته مدارک پزشکی
شیشه بوروسیلیکات
روابط برادران بویه
ورود کاروان اسرای خاندان امام حسین به کوفه
تکنسین امور طراحی صنایع دستی
ویروسها و سرطان
تحریکات دیلیمان
بازار سازمان یافته پول
هولمیم
 کاربر Online
210 کاربر online

پنیر کبابی

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)

تعریف

ساندویچ پنیر کبابی، نوعی ساندویچ ساده است که از دو برش نان و مقداری پنیر که بین این دو برش نان قرار گرفته تهیه می شود. در قدیم، از پنیر چدار برای درست کردن این ساندویچ استفاده می شد. امروزه، هم از این نوع پنیر و هم از دیگر انواع پنیر از جمله پنیر آمریکایی پرورده و پنیر سوئیسی برای تهیه ساندویچ پنیر کبابی استفاده می کنند. البته هر منطقه ای معمولاً از پنیر خاص خود استفاده می کند.

پس از قرار دادن پنیر بین دو ورقه نان، ساندویچ را داخل فر یا درون کباب پز قرار می دهند تا حرارت ببیند. زمانی که یک ورقه نان گرم شد و بافتی همچون بافت نان تست را پیدا نمود، پخت را ادامه می دهند تا ورقه دیگر نان هم تست شود و حرارت نان، سبب می شود که پنیر ذوب شود و جذب نان گردد.

در کشور انگلستان، ایرلند و استرالیا، به این غذا تست و پنیر می گویند که تنها با یک برش نان تست تهیه می شود. روی نان تست، پنیر چدار می ریزند و سپس این نان را داخل فر قرار می دهند تا پنیر آب شود. برخی افراد دوست دارند که روی این ساندویچ، ادویه جات مختلف بریزند. معروف ترین این مواد، پودر اورگانو، پودر فلفل دلمه و فلفل می باشد.

این غذا معمولاً در کنار سوپ گوجه فرنگی مصرف می شود. گاهی این ساندویچ را داخل سوپ خیس می کنند تا نان آن، نرم شود.

همچنین ببینید



تعداد بازدید ها: 15160


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..