منو
 کاربر Online
1026 کاربر online

پاپ کورن «ذرت بو داده»

چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه



تعریف

پاپ کورن دانه ذرتی است که با حرارت دادن درون ظرف خالی یا در روغن، پف می کند. پاپ کورن یکی از معروف ترین انواع اسنک می باشد. پاپ کورن و چیپس، از تنقلات رایج در سینماها هستند. معمولاً پاپ کورن را با نمک و کره طبخ می کنند. البته گاهی به آن شکر و یا ادویه جات هم اضافه می نمایند. کشاورزان سعی می کنند ذرت را در نوع های متنوع پرورش دهند و بهترین نوع آن را برای تهیه پاپ کورن انتخاب کنند.

چگونه پاپ کورن پف می کند

مردم بومی قبایل آمریکا اعتقاد داشتند که درون دانه ذرت، ارواحی وجود دارند. این ارواح بسیار ساکت و آرام هستند؛ تا زمانی که کسی کاری به کار آنها نداشته باشد. اما اگر کسی خانه های آنها را گرم کند، این ارواح عصبانی می شوند. هرچه خانه های آنها داغ تر شود، عصبانی تر می شوند، شروع به تکان دادن دانه ذرت می کنند تا زمانی که حرارت خیلی زیاد شود. در نهایت، ارواح از خانه های خود بیرون پریده و از سر نارضایتی، پاف و پوف می کنند و می روند تا دانه جدیدی را به عنوان خانه خود انتخاب کنند. البته این اعتقادات، افسانه ای بیش نیست.

دانه ذرت حاوی قطره آبی است که داخل آن نشاسته، ذخیره شده است. به همین دلیل است که پاپ کورن 5/13 تا 14 درصد رطوبت دارد. پوسته سخت اطراف دانه ذرت، نشاسته را احاطه نموده است.

وقتی ذرت را حرارت می دهند، آب داخل دانه آن داغ و منبسط شده و به دیواره ی سخت اطرافش فشار می آورد. عاقبت، این دیواره سخت شکسته و دانه ذرت می ترکد. وقتی دانه می ترکد، نشاسته درون ذرت باد کرده و دانه خارج می شود. بخار درون دانه خارج شده و پاپ کورن پف می کند.

همچنین ببینید









تعداد بازدید ها: 22204


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..