منو
 کاربر Online
434 کاربر online

هویج آرایی

چاپ
زندگی > تغذیه

img/daneshnameh_up/b/bc/havijaraii.jpg

img/daneshnameh_up/2/21/havijaraii1.jpg


نوک هویج را با چاقو مخصوص سبزی آرایی بصورتی که در تصویر نشان داده شده برش می زنیم . سپس برش هایی مانند تصویر داده و در مرحله بعدی بطور کامل آن قسمت را جدا می کنیم . سپس سیم گلسازی شماره 7 را از سمت داخل گل فرو می کنیم.

منبع:

مجله هنر آشپزی

تعداد بازدید ها: 50428


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..