منو
 صفحه های تصادفی
اصلاحات عباس میرزا
حرکات زمین
اشتباهات بزرگ تاریخ
گیاهان گلدار
پیوستگی توابع
دانشگاه آزاد اسلامی استان کهکیلویه و بویراحمد
Copper
انرژی حرارتی دریاها
واکنشهای هسته‌ای
روابط والدین با نوجوانان
 کاربر Online
461 کاربر online

مومی شدن

چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم گیاهی

مومی شدن (سری فیکاسیون)

ذرات موم در سطح خارجی اپیدرم برگ،ساقه و جوانه ها، حتی میوه برخی از گیاهان و دانه های گرده آنها به صورت پوشش ثانوی قشر کوتیکول را می‌پوشاند و به نفوذ ناپذیر شدن غشاء کمک می کند. در سطح برگ کلم و خرمای مو (Andicola Ceroxylon ) آمریکای جنوبی پوشش قابل ملاحظه یی از موم وجود دارد. ضخامت موم در برگ خرمای مو به حدی است که از آن موم می گیرند. در ساقه کلوپستوکیاسریفر (Klopstockia cerifera) ضخامت موم حتی به پنج میلیمتر می رسد. ترکیبات مومی از گلیسریدها، اسیدهای چرب آزاد و لیپید هایی با ساختمان در هم تشکیل می یابد پوشش مومی ممکن است به اشکال مختلف در سطح کوتینی اندام ها دیده شود مثلاً‌ در سطح برگ و کلم و لاله به صورت دانه های ریز منظم است و در اندامهای سبز و کوچک ذرات موم به صورت دانه های ریز و نا منظم قرار می گیرند. در ساقه نیشکر موم به صورت رشته های موازی هم قرار دارد.


تعداد بازدید ها: 12144


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..