منو
 کاربر Online
1041 کاربر online

محلولها

چاپ
علوم طبیعت > شیمی > آزمایشات شیمی



محلول وقتی تشکیل می شود که یک ماده(معمولا جامد) در یک ماده دیگر(معمولا مایع) حل می شود.جامد(که حل شده نامیده می شود) به ذرات ریزی تجزیه و در سراسر مایع (حلال) پخش می شود، به طوری که دیگر جامدی دیده نمی شود. محلولها همیشه شفافند؛ اگر مخلوط تیره باشد، تعلیق نامیده می شود.در تعلیق، ذرات جامد در مایع پخش می شوند، اما این ذرات نسبت به محلول بزرگترند.اگر یک تعلیق را بی حرکت در جایی بگذارید، بیشتر ذرات جامد نهایتا ته نشین می شوند. اما اجزای یک محلول به این ترتیب از هم جدا نمی شوند.

کلوئیدها و امولسیونها

در کلوئید، ذرات یک ماده در سراسر ماده ای دیگر پخش می شوند.ذرات پخش شده بزرگتر از محلول اما کوچکتر از تعلیق هستند.مثالهایی از کلوئیدها عبارتند از شیر (جامد در مایع)، مه(مایع در گاز) و کف (گاز در مایع).
اگر مواد یک کلوئید هر دو مایع باشند، مخلوط امولسیون خوانده می شود. اغلب برای جلوگیری از جدا شدن مایعات یک ماده دیگر که عامل امولسیون کننده خوانده می شود لازم است. به عنوان مثال مایونز امولسیونی از روغن و سرکه است که توسط زرده تخم مرغ کنار هم نگه داشته می شوند.


تعداد بازدید ها: 36905


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..