منو
 صفحه های تصادفی
چگونگی تشکیل پیوندهای کووالانسی
عشق و شهادت
مازیار
مکزیکوسیتی
فاطمه معتمد آریا
دیاپازون
انواع برهمکنش فوتون با الکترون
تله موش رادرفورد
cataract
اپران trp
 کاربر Online
563 کاربر online

غذا بیشترش آب است

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > فیزیک > آزمایشات فیزیک
(cached)

یک سیب یا یک سیب زمینی را رنده کنید ، آب یک پرتقال یا یک تکه گوشت خام را بگیرید . یک برگ کاهو را در هوای آزاد قرار دهید .
img/daneshnameh_up/4/45/pp19.jpg

مشاهده خواهید کرد که :

آب ( یا عصاره ) همه آنها را می توان با فشردن یا از طریق آب گیری خارج نمود . وقتی آب کاهو خشک شد پژمرده و کوچکتر می شود .

توضیح :

بیشتر غذاهای ما حاوی مقدار زیادی آب است ، سه چهارم سیب زمینی و 95 % سبزیجات نظیر کاهو را آب تشکیل می دهد . بیش از سه پنجم گوشت گاو آب است . همینطور 60 تا 70 در صد بدن انسان یا حیوان را آب تشکیل می دهد و خلاصه آب برای ادامه زندگی ضروری و لازم است . حالا متوجه شدید که چرا آب بعضی خوراکیها را می گیرند ؟ ( خوراکیهایی که قابل آب گیری باشند ) یک مورد آن وقتی است که برای جا به جایی و نقل و انتقال جای کمی در اختیار داشته باشد .

تعداد بازدید ها: 10780


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..