منو
 کاربر Online
774 کاربر online

عنتر دم کوتاه زیتونی

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم جانوری > مهره داران
(cached)


عکس پیدا نشد


این میمون بزرگ آفریقایی در گروههای اجتماعی بین 10 تا چند صدتایی زندگی می کند نرها و ماده های غالب بهترین غذا را تصاحب می کنند جفت گیری می کنند و همچنین حرکت گروه را رهبری می کنند عنتر دم کوتاه عمدتا" روی زمین زندگی می کند هر چند در طول شب پناهگاهی روی درخت یا روی سنگها انتخاب می کند که از حمله شکارچیانی مثل پلنگ در امان بماند.

منبع:

  • DK multi media


تعداد بازدید ها: 4898


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..