منو
 کاربر Online
560 کاربر online

عنتر

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم جانوری > مهره داران
(cached)


img/daneshnameh_up/d/d1/Antar.jpg

این میمون بزرگ آفریقایی در دسته های فامیلی از 10 تا چند صد تایی زندگی می کند. نرها و ماده های غالب بهترین غذا را می خورند و بیشتر از حیوانات دیگر جفت گیری می کنند و رهبری گروه را به عهده دارند. عنتر دم کوتاه اغلب روی زمین زندگی می کند ولی در طول شب روی درختان به دنبال پناهگاه می گردد و یا برای فرار از دست شکارچیانی مثل پلنگها روی سنگها پناه می گیرد.

منبع:

  • DK multi media


تعداد بازدید ها: 18033


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..