منو
 کاربر Online
885 کاربر online

راههای جلوگیری از تخمیر عسل

تازه کردن چاپ
(cached)

راههای جلوگیری تخمیر در عسل

1 – برای جلوگیری تخمیر در عسل می توان از حرارت ( غیر مستقیم ) جهت از بین بردن قارچ عامل تخمیر عسل استفاده کرد . این قارچ در حرارت 63 درجه سانتی گراد به مدت 7 دقیقه در 69 درجه سانتی گراد به مدت یک دقیقه و در 71 درجه سانتی گراد بلافاصله کشته می شوند .

2 – افزودن مواد شیمیایی مانند بنزوات سیدیم به نسبت 0/025 درصد نیز از خطر تخمیر عسل جلوگیری می کند ؛ ولی با توجه به اینکه مهمترین خصوصیات عسل برای مصرف انسان خالص و طبیعی بودن آن می باشد به هیچ وجه این روش توصیه نمی شود .

3 – عسل های شان نیز حاوی مخمر می باشد . برای جلوگیری از تخمیر عسل شان باید رطوبت اضافی عسل را حذف نمود . می توان این عمل را با قرار دادن شانها در اطاق گرم مجهز به رطوبت گیر انجان داد .


تعداد بازدید ها: 11396


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..