منو
 صفحه های تصادفی
نابرابریهای طبقاتی و عوامل طبیعی
یونوسپتیوم
قیصر امین پور
وجه تسمیه شش نام پیامبر
کاربرد انگیزه‌های درونی
باران
آزمایش ذره بین خوشمزه
امتیازات روس ها در دوره ناصرالدین شاه
مریسیع
تکریم قاریان نوجوان
 کاربر Online
312 کاربر online

اسانس مارژورام

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم گیاهی
(cached)

اسانس مارژورام
Marjoram oil Essance


به وسیله تقطیر با بخار آب به دست می آید از گیاه origanum majoranaاستخراج می شود. و رنگ زرد مایل به سبز و بوی مخصوص و طعم ملایم دارد. وزن مخصوص آن در اسانس ناحیه هنگری، بین 909/. و 916/. در گرمای 15 درجه است. این اسانس باید در ظروف شیشه ای کاملاً در بسته، به صورت مملو، در جای سرد و دور از نور نگهداری شود.
این اسانس در پروپیلن گلیکول محلول ولی گلیسیرین حل نمی شود. اسانس مذکور دارای 40 درصد از ترپن ها مخصوصاً ترپی نن Terpinene, ترپینئول، سابی نن sabinene و غیره است.



تعداد بازدید ها: 5871


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..