منو
 کاربر Online
485 کاربر online

اسانس لاواند

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > زیست شناسی > علوم گیاهی
(cached)

اسانس لاواند
lavande deEssance


از سر شاخه گلدار و یا از گلهای گیاه لاوندولا به وسیله تقطیر با بخار آب تهیه می شود و چون اگر اسانس گیری سریعاً انجام شود، راندمان عمل و مرغوبیت اسانس بیشتر می گردد. از این جهت دستگاههای تقطیر ساده، در محلهای کشت ( معمولاً کنار رودخانه) بر پا می نمایند. تا اسانس گیری به سهولت و سرعت انجام شود. اگر عمل تقطیر از کلیه قسمتهای گیاه صورت گیرد، اسانس حاصل ارزشی کمتری دارد.
اسانس لاواند، مایعی است به رنگ زرد روشن یا زرد مایل به سبز که بوئی مطبوع دارد و با آنکه بر اثر تصفیه، عاری از رنگ می گردد ولی به علت تجزیه اترهای موجود در اسانس، بوی ناپسند پیدا می نماید. اسانس لاواند فرانسه، بوی ملایم و مطبوع ( مشابه بوی گلهای گیاه) و طعم معطر ولی کمی تلخ دارد. در 3 قسمت الکل 70 درجه نیز حل می شود ( با افزایش مقدار بیشتر الکل نباید کدر گردد) اسانس لاواند بهر نسبتی در الکل 95 درجه، اتر، روغن های ثابت و اسانس ها حل می شود واگر به نسبت مساوی با سولفورکربن مخلوط گردد، محلول کدر. ایجاد می شود. وزن مخصوص آن بین 884/. و 892/. در گرمای 20 درجه است.



تعداد بازدید ها: 10970


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..